Välj kartsajt:

Ted Valentin följer:

Barbro Thörn
Jag heter Barbro Thörn och har en grupp på facebook som heter ´Kyrkor och kapell i Norden´ Har till dags dato varit inne i 2498 svenska kyrkor. Tar egna bilder på ´mina´ kyrkor. Vill någon nå mig är ny adr: e.barbro.l.thorn at gmail.com
Inger von Schmalensee
Jag heter Inger von Schmalensee och jag ..är fil.kand religion och historia . Mitt intresse är kyrkor ,som jag åker runt och tittar på.
akejohan
Jag heter Åke Johansson och mina största intressen är kyrkobyggnader, fornminnen och fotografering. Jag har fotograferat över 2000 kyrkor och kyrkoruiner i Sverige. Hemsida: http://apachepersonal.miun.se/~akejohan
Tom Wollecki
Det har blivit lite av en hobby för mig att bedöma olika sevärdheter. Jag hoppas att ni har nytta av det som jag skriver.
Larseric
Har tyckt om att gå på café sedan jag som 7 årig blev serverad av tant Ellen på Café Börsen i Mellerud. Ett glas saft 15 öre, kaka med sylt 10 öre. På den vägen är det…..
Fina Eliza
Jag älskar att gå på restaurang och spendera tid med vänner, här ger jag tips på ställen jag gillar och ställen man bör undvika.
Petra Reser
Jag och familjen reser gärna runt i Sverige och bor på olika vandrarhem, det är toppen!
Carl-Johan Ivarsson
Jag heter Carl-Johan Ivarsson och jag arbetar som gymnasielärare i historia och samhällskunskap. Jag bor i Söderköping. Min e-post ivarsson.carljohan(at)gmail.com
Bodster
Varvar köpesushi med hemmagjord. Föredrar lite ´kletigare´ maki med majonäs, färskost eller ljuv avokado.
Stephan
Jag uppskattar cafékulturen väldigt mycket. Det är inte bara ´fika´ utan ett sätt att umgås och upptäcka nya miljöer. Det perfekta cafébesöket är en kombination av fin miljö, bra service, trevlig personal och en bra kvalitet på utbudet.
Johan Bredenberg
Richard Allard
Jag heter Richard Allard och jag pensionerad. Jag gillar att besöka restauranger, resa, teater, juridik, bio, promenader, arkitektur, båtresor, museer, historia, språk, att snickra, trädgård, ekonomi, dataprogrammering...
Martina Lind
Jag äter mycket sushi och god mat och tipsar gärna om bra ställen. Jag ger en femma om något är riktigt bra. En femma för ett café ställer dock inte samma krav på maten som en femma för en restaurang. Jag väger också in prisvärdhet i betyget.
Mikael Mogren
Djur är kul och i hjärtat är jag bonde. Bor och arbetar i Västerås stift, där jag är stiftsadjunkt.
Christian91
Jag heter Christian. Jag ser mig som en kyrk fotograf. Besök gärna Christians kyrksida Välkommen att ta en titt www.christianskyrksida.se Skriv gärna en kommentar. Hör av er om ni har några frågor. Jag lägger in nya kyrkor med jämna mellan rum.
Patrik Averin
Jag heter Patrik Averin och bor i Linköping. Älskar att gå ut och äta på restaurang, eller ta en fika på något mysigt café.
Jeanette Sotare
Rutger Macke
Jag heter Mats Johansson och jag äter helst asiatiskt.
Janos Banan
Jag heter Janne och jag är intresserad av fotografering. Mitt intresse som fotograf ligger i arkitektur, byggnader och vackra platser.
Gert Ärnström
Uppvuxen i Stockholm och Traneberg, för att sedan år 1988 bo mitt i Roslagens pärla Arbetar nu som busschaufför på Busslink i Norrtälje
Besökare X
Jag är en anonym recensent.
S Andreasson
Krog, kafé, bar, bageri, slakteri, ostronkniv, kräfttinor, örtagård och marmorbänk. Så mycket gott att testa, så lite tid att göra det på. Carpe Crustum
Tommy Petersson
Jag heter Tommy Petersson och i huvudsak är det asiatisk mat som intresserar, men det kan bli en pizza ibland också.
Tommy Jarnbrink
Jag heter TC och jag är fotograf, mest på fritiden, men även många bröllop och fester. Kör lyxig bröllopslimousine från sextiotalet. Tycker om god mat och god dricka därtill.
Ann Verting
Jag heter Ann Verting och jag ... är en livsnjutare med drag åt sushi
Publikhav
Tjo! Det är jag som är Sara.
Lotte Jensen
Jag heter Lotte Jensen och bor i Visby. Har fler grupper på Facebook. Den största heter Badplats Gotland
mli1981
Jag heter emelie och jag gillar att fika, sticka, virka och kolla på film
Tauriel
Joakim Mattisson
Jag heter Joakim
C och L
Min man och jag reser mycket. Därför äter och fikar vi ofta ute. Vår bedömning beror på många olika faktorer. Det är inte bara smakupplevelsen som avgör. Bemötande, service, miljön, pris och den hygieniska standarden påverkar bedömningen
Recensent
Jag recenserar för dig som söker fritidsupplevelser av kvalitet. I jakt på de bästa baden, de bästa campingarna och de bästa caféerna. Bortom överfulla stränder, trånga och sunkiga campingar och högljudda caféer.
Steffen
Jag jobbar med kontrollsystem för tunnelbanor och järnväg. Gillar personliga hotell. Imponeras mer av matställens smak och engagemang än flashig miljö.
Tovis 88
Tova, 21 år, fikoman. Ständigt på jakt efter den mest perfekta cappuccínon, det prisvärdaste luncherbjudandet eller den där smulpajen som tar dig till smakhimlens höjder. Numera oftast med barnvagnen i släptåg också - på gott och ont...
mts0n
Jag heter mts0n och jag jobbar med IT-säkerhet.
Marita Berggren
Jag heter Marita Berggren och jag har ett mångårigt stort intresse för kyrkoarkitektur vilket resulterat i att jag besökt drygt 2000 av Sverige kyrkor, har mängder med vykort och skrifter från dessa kyrkor. Arbetar som gymnasielärare.
Mittens
BusyBee
Jobbar med livsmedel. Gillar små sushibitar för att jag hellre blir mätt på fisk än ris. Vill gärna se och prova på ål, bläckfisk, fiskrom och andra exotiska fiskar som vissa sushibarer inte vågar bjuda på. Ser aldrig på priset, men alltid på riset.
Umberto Lenzi JR
Söker efter den ultimata pizzan
lizli428
Jag är en matglad och kräsen livsnjutare som älskar fisk och skaldjur samt kryddstarka eller riktigt smakrika rätter. Jag värderar ´mysfaktorn´ på cafeér och restauranger relativt högt, före god service, trevlig personal och priser.
Anders Ström
Jag gillar att cykla och bada. Badar ute året runt. När den första värmen kommer i April/maj känns det friskt och tufft med först hård cykeltur i bara shorts och sedan dyk i vårkallt vatten. På sommaren blir det cykeltur med dyk från hopptornet.
Vespaboy
Jag heter Vespaboy och tycker det är viktigt med bra kaffe, vare sig det handlar om ´vanligt hederligt bryggkaffe´ eller nåt med ett italienskt namn. Måtte alla kaffeautomater rosta ihop!
Madame Bouven
HemmaFru
Patrick
Konsult
Kerstin P
Jag heter Kerstin och är präst i Skara stift. Prästvigd i Uppsala domkyrka 1996. Har bott i Västmanland, Uppland, Dalarna, Tanzania och Västergötland. Mina föräldrar är lärare och visade mig massor av kyrkor när jag var liten.
Sean Wiklund
Jag älskar koreansk, thailändsk och japansk mat. Arbetar som marknadsansvarig och säljer betalningslösningar. Mer info finns på www.mushin.se
Zingo92
En go och glad tjej som läser till sjuksköterska. Jag älskar att fika och att prova nya fik!
Christer Smedberg
Jag heter Christer Smedberg och jag producerar audioguider för främst kyrkor.
HenrikAI
Jag heter Henrik.
Benny Hansen
Jag är pensionerad - är bosatta i Danmark - och har stort intresse i kyrkor, och i synnerthet deras historia. Jag har lagt många bilder till Google Earth - bland annat svenska kyrkor.
Kalle Andersson
Jag heter Kalle Andersson och jag älskar italien och dess kaffe.
Rickard Sandberg
Jag heter Rickard Sandberg och jag äter ofta lunch på restaurang. Reser också en hel del. Uppskattar god mat och trevlig personal i fräscha lokaler!
daniellondon
Jag heter Daniel och jag gillar sushi och robotar.
Bertil N
Jag heter Bertil N och jag jobbar som managementkonsult.
Littlegem
Jag hittar mina ställen under vandringar, fågelturer och när jag träffar kompisar.
Fläskpojken
Kör bara.
Dhyana
Jag har länge haft foto som hobby. När jag upptäckte de svenska kyrkorna, som står lite varstans, ofta mitt i ingenstans -- och där man kan gå in och bara vara -- var utgången given. Galleri om kyrkor: www.dhyana.smugmug.com Kontakt: dialor punkt se
Klara Hansson
Jag jobbar i kulturbranschen och reser mycket. Vad det gäller att mat så är jag kräsen och tycker att det ska vara äkta vara i måltiden.
asagbg72
Livsnjutare med förkärlek för kaffe och andra ädla drycker, prylar, balkongliv och att upptäcka nya ställen.
Jonas P
Jag är road av det mesta som rör mat och dryck. Äter gärna gott, gillar att fika och njuter av gott kaffe.
Krog-tankar
Min blogg är Krog-tankar.bloggplatsen.se och jag skriver så ofta jag kan om restaurangbesök jag varit på. Lämnar en kortfattad recension här och vill du läsa mer utförligt så klicka in och kolla bloggen :)...
Ewa C Klingberg
Jag arbetar som författare och har bl a skrivit Kyrkornas hemligheter del 1 och 2. Kyrkornas hemligheter finns på facebook och Instagram.
Swedish Traveller
Gillar gamla klassiska konditorier och goda bakverk. Tycker om att resa, gärna med tåg och väljer främst bo på familjära boutique hotell med god design och moderna faciliteter.
htenneK
Gert Svensson
Jag heter Gert Svensson och jag jobbar på ABB som säljare. Jag reser mycket i tjänsten. Medlem i Choice så det blir flest nätter där. Använder även Tripadvisor för att få information om resmål och hotell.
hopppp
Jag är ganska petig med maten, det vill säga jag ratar allt som är sämre än vad jag själv lätt skulle kunna svänga ihop på 5 minuter.
Olof Antonsson
Det här är en kort beskrivning. Fikat mig från Luleå till Båstad. Grubblar ofta bakom Konditori Fågelsångens panoramafönster i Uppsala. Medfödd aversi mot latte-/frappe-/espressokulturen, inbyggd svaghet för inrökt kondismiljö. Arrak macht frei!
DanielDaniel
Jag heter Daniel
Pelleman
Seriös sushi-fanatiker. Är jäkligt trött på alla som ger toppbetyg till höger och vänster och på alla kineser som leker japaner i sushibranschen. Hoze i Göteborg och Råkultur i Sthlm sätter Sverigestandarden.
Carina T
Mamma till två barn (födda -05 och -08) och jag skriver de flesta recensioner ur familjeperspektiv så att säga. Jag älskar att tälta på campingar, bada och att gå i second hand-butiker.
Christer Felix
Hej! Jag heter Christer, har läst kulturgeografi och historia, tycker om att göra utflykter själv eller med vänner, äta & dricka gott. Älskar friluftsliv och trivs bäst i skogen och vid vattnet. Solar gärna och tar svalkande bad sommartid.
Jossan malm
Jag heter Jossan malm och jag ... jobbar på åhlens city i skanstull som make up artist.. på fritiden tycker jag om att gå ut och fika med mina vänner.... dansa och kolla på barcelona matcherna ;) .
Frederic Piccoli
Jag heter Frederic och skriver främst om ställen som jag tycker är riktigt bra, annars blir det en fasligt massa ställen. Sen kan det också bli ett omdöme om det var så dåligt att jag blev upprörd.
Petra L
Petra heter jag, gillar starkt kaffe, god mat, storstadsflanering och film. Jobbar som art director och är fritidsfilmare.
Marianne Nyström
Jag heter Marianne och jag tycker om att besöka olika kafémiljöer. Nymans i Karlsborg var en mycket positiv upplevelse.
Tomas utan h
Student som jobbar med elektronik. Jag har varit i Kyoto, Osaka och Tokyo. Bäst sushi jag ätit var på fiskmarknaden i Tsukiji. Jag föredrar chirashizushi och min favoritfisk är fugu.
Leonora
Jag är Leonora och jag älskar sushi! Äter gärna en god 3-rätters middag eller en smarrig fika!
Gert-Ove hallström
Jag heter Gert-Ove Hallström och jag och min familj älskar att resa, inte till sandstränder, det skall vara städer, var dock på Seychellerna 1988 det var det absoluta Paradiset efter det är allt annat av stränder och bad bara blaha.. Älskar New York!
IngelamAndersson
Jag heter IngelaMAndersson och jag ...
Peter Rydén
Jag heter Peter Rydén och jag är trekker (Star Trek-fantast). Arbetar mycket med Star Trek Databas på http://startrekdb.se.
Blackeyez
Nyinflyttad Göteborgare på upptäcksfärd!
Rymdemannen
Heter Johanna Sjödin. Student på Stockholms universitet. Dricker gärna svart mörkrosat kaffe på caféer där påtår ingår. Ett plus om de har wifi, rimliga priser, gott om sittplatser och läsro.
Thomas Carlisle
Jag går ofta på restaurant - både i arbetet och privat. Avskyr brickluncher och betalar gärna för bra mat. Jag gillar trevliga restaurantmiljöer, men sätter bara höga betyg för riktigt bra mat.
Ingemar Lundqvist
Jag heter Ingemar Lundqvist och jag är gift. Två utflyttade barn. Jobbar inom Posten. Van resenär.
Dakota
Jag heter Dakota och jag ...
Alex Kvast
Jag heter Alex Kvast och jag testar pizzerior, reflekterar och arbetar i en oljetanker.
LAAN01
Jag heter LAAN och jag ... Kafémänniska, motionär, skribent, filmälskare, resenär
Galloway
Popmusikintresserad kafé-, mat-, loppis- och reseentusiast som gillar idén bakom minkarta.se.
Tina Derneborg
Jag heter Tina och jag har campat sedan barnsben. Idag blir det tälta när jag och min man åker mc eller när vi bilar. Barnen är vuxna så det det händer också allt som oftast att vi drar med oss vår underbart söta, pytte lilla östtyska husvagn .
Andreas Tandersten
jehanna
Vegantjej som gillar mat! Bloggar på vegoteket.se!
Food4life
José Gabriel Cerdá
Rest runt lite och käkat mycket sushi runt om i världen ! Så lite världsvan i ämnet e man.
Peter Hörnell
Jag blir glad när jag kommer till ett café eller en restaurang där man jobbar med högkvalitativa råvaror tillsammans ett bra hantverk. Jag blir bitter när jag kommer till ett café eller restaurang där inget av det ovan nämnda existerar.
Hanna R
Jag heter Hanna R o jobbar o bor i Sthlm. Har också bott i andra städer i Sverige o världen. Älskar mat, gärna rustik husman från olika delar av världen.
Pokalen
Söderbo som uppskattar kvalitet avseende mat, dryck och skor
Åke Fagerlund
Jag heter Åke Fagerlund och jag är född (1943) i Hycklinge, bor nu i Ulricehamn sen 2013, är pensionär. (2008.)
Tom Airaksinen
LinaFina
Kaffesugen, caféfrälst och alltid lika upplagd för en fika. Mig hittar man troligtvis på Mellqvist, Louie Louie, Svart kaffe eller Cinnamon (för bullarnas skull).
Karl Lidén
Jag heter Karl Lidén och jag utbildar mig till clown.
Sten During
Jag heter Sten During och jag gillar att äta japanskt, läsa böcker och dricka öl.
Ansanpansan
Soldyrkare som gärna tillbringar fina dagar på stranden. Camping med husvagnen, familjen och hundarna är underbart. Hoppas jag kan tipsa någon om fina campingar och badplatser.
Mr Ueno
Fastnade för Sushi först när jag varit i Tokyo. Rotating Sushi-bar var en upplevelse i sig.
Rickard
Jag heter Rickard och jag gillar sushi. Har provat allt från 3 stjärnig Guide Michelin sushi i Tokyo till katastrofsushi i plastförpackning från ICA. Betyg 5 motsvarar guide Michelin sushi, betyg 1 motsvarar torr sushi i plastförpackning från ICA.
Edestig
Jag heter Mats Edestig och är Ordförande i Kilsvikens BK samt Ordförande i Nacka Förenade BK på heltid. Tänker lägga mycket tid på att utveckla båtlivet i Nacka. Älskar att vistas i skärgården. Tycker om att gå på krogen så ofta jag kan och har råd.
shayd x
Jag heter shayd x och jag ...
PeterLindroth
Har ett stort intresse i god mat och goda drycker. Vill gärna hitta ställen som kan servera bra glutenfria produkter.
Robert Ylitalo
Robert Ylitalo kiruna. Rest en hel del så hotellövernattningar finns det gott om Recenserat ca 40% av dem i nuläget.Många hotell finns inte som tex favoriten Perugia i Rom.Samt hotell i vår underbara fjällkedja abisko, björkliden och riksgränsen
luzt  
Livsnjutare som badar sig runt Sverige!
iustus
Skräpmatshatare som ändå äter mestadels ute, ty min kokkunskap är medioker & passionen för mattillredning är oftast helt oexisterande. Om mina betyg: Självklart har jag olika bedömningskriterier beroende på typ. Betyg mäts mot rimliga förväntningar.
Torfinn Offernes
Jag jobbar med internet på Alenio.
Artifex
Jag heter Mattias Johansson och jag är kyrk- och arkitekturnörd. Det kan de som känner mig intyga.
Göran Bergqvist
Jag heter Göran Bergqvist och jag cyklar mycket.
andromeda
Jag studerar och fikar och läser och ser på film och går promenader med mina vänner...
Gunnel Eriksson
Jag är pensionär och jag och min man tycker om att fika i mysig miljö. Men vi har höga krav: Kaffebrödet ska vara gott och färskt, stället ska vara rent och fräscht och ha hög mysfaktor och personalen trevlig och serviceminded!
Patrik Obrink
Anders Olofsson
me like.
Stefan Wik
Jag heter Stefan Wik och jobbar som revisor. Helst av allt tar jag naturbilder, men jag fotograferar även människor.
Jofie S
Jag är en fikförtjust hundägare, vilket inte alltid är så lätt att kombinera :)
brittan55
Gillar att resa runt både i och utom Sverige
My World of Vintage
Hej, jag heter Lucie Watson Donnert och jag är 29 år och bor på Kungsholmen i underbara Stockholm. Min passion är framför allt Vintage, Antikt, Retro, Second Hand, Auktioner och loppis. Följ gärna min blogg: http://myworldofvintage.blogg.se
Anna111
Jag heter Anna och jag arbetar i en stad och bor i en annan
Roger Bucht
Jag arbetar med ekonomi och IT
nils jensen
Jag heter nils jensen och jag gillar allt som gör livet värt att leva.
shirakawa
Jag heter shirakawa och jag ...
Jonas Lejon
IT-nörd med ett icke sunt förhållande till sushi. Skapare av en mängd webbtjänster såsom: www.govdata.se och www.bloggy.se
Douglas Lindström
Jag heter Douglas Lindström och campar med familjen i en Westfalia Multivan diesel turbo 1985. Våra två söner har hjälpt oss betygsätta olika campingar sedan sommaren 2007.
Henrik Betnér
Elektrohippie, kommunikat ör och pedagog.
Hello Sushi
Vegetarian som älskar sushi (dvs utan fisk). Det bästa sushihaket som jag har besökt är Beyond Sushi i New York som serverar vegansk sushi. Fantastiskt färgrikt och otroliga smaksensationer.
Johnny Larsson
Johnny var namnet! Organist och körledare i Filipstad. Bor i Karlstad, är 28 år, kommer från Frykerud i Kil. Även bott i Vålberg, Ransäter, Piteå, Öjebyn, Göteborg och Mariestad. Har jobbat även i Onsala och Mariestad. Hör gärna av dig! Hälsn. Johnny
Göran Bäckström
Bla bla bla
Stefan
Jag heter Stefan och jag driver eget företag inom turism. Ett av livets större nöjen är att äta god vällagad mat ute på lokal. Ibland är det en stor njutning och ibland en besvikelse....
Madelen Juhl
Jobbar inom statlig verksamhet som innebär resande. Min fritid består av hundar och hundträning.
MariaM
Jag heter MM och jag ...
sirmdc
Angelica Brandt
Jag heter Angelica Brandt och jag är ett mat freak!
Stig Andersson 2
Pensionär sedan 2004 men fortsätter aktivt med olika intresseområden såsom bilhobby organiserar bilträffar, jobbar med hemsidor, efterforskar och dokumenterar gåramålningar av M.Raatikainen dessutom en hel del annat. Har varit bensinhandlare i 43år.
Tobias Lindh
Jag har konsumerat sushi lite över allt, mest i Japan dock. Jag är på ständig jakt efter ställen som kan sätta Stockholm på sushikartan i världen. En 5:a för mig är en tidig frukost vid Tsukiji fiskmarknad precis när fisken har kommit in. Oishii! ^-^
Maria MEKL
Jag heter Maria och jag tycker att fika är en av de bästa avkopplingar man kan ha. Om det blir hemma på farstukvisten eller ute på cafe´ hänger lite på dagsformen.
Sofia Bogren
Sofia. När jag inte ser på film/serier eller läser böcker gillar jag att jaga reda på billiga tyger till egna kreationer, krimskrams och annorlunda kläder/skor/hattar. Älskar caféer. Värdesätter bra personal, charmiga lokaler och god mat.
Fredrik Lidström
Jag heter Fredrik Lidström och jag är .......
honestly
Jag är ärligheten
Makulator
Jag heter Makulator och jag är en sen 40 år nedflyttad norrbottning. Sushi är en av mina favoriter men jag äter det mesta. Gillar stark mat men tål den också nu efter att ha börjat med mjölksyretabletter. Sushi är en av mina favoriter...
CarinaCarina
Jag heter Carina och jag ...
Samuel Ring
Jag heter Samuel Ring och jag o min fru trivs som bäst när vi utforskar något nytt ställe med vår husbil.
Ann Karolina
Jag heter Ann Karolina och jag ... hoppar mycket höjd!
Helsefyr
Jag heter Helsefyr och jag fotbolltränare
Lotta Carlsson
Jag heter Lotta Carlsson och jag ...
Victor Santesson
Jag heter Bengt och jag har varit verksam inom restaurangbranschen sedan 1979. Frilansar idag. Ägnar min fritid åt auktioner, resor och sörplar gärna kaffe på diverse kaféer.
Gamhals Gurra
Jag heter Anto och jag ...
Peter54
Jag heter Peter och jag har varit pappaledig och utforskat fik nordost om stan. Nu jobbar jag igen och äter ganska ofta ute, mest luncher.
Agnes Lind
Jag heter Agnes Lind och är sjuksköterska. Jag älskar att äta frukost på café men lunch och middag på café är inte heller fel.
Åsa Svensson
japanska som älskar sushi
Bruno Hagelsten
Jag heter Bruno Hagelsten och jag jobbar som konstnär. Jag skriver bloggen: Konst och andra bilder, med adressen: http://hagaborg.blogspot.com
Uno Törnqvist
Jag heter Uno Törnqvist och jag arbetar som sjuksköt inom rättspsykiatrin och min fru arbetar i kommunens resursteam..
Sara Hjälmås
jag heter sara
Rotate Field
Jag heter Rotate Field och jag ...
mc-fikare
Jag heter mc-fikare och jag ...
Alexandra Söder
Jag heter Alexandra och jag gillar sushi.
Gunnar Borg
Jag heter Gunnar Borg och jag ... gillar, att fika prata med människor samt att åka hoj.
Helena B
Jag heter Helena och är konstnär och journalist och skriver dagbok med en latte.
Fixahemsidanu
Jag heter Fixahemsidanu och jag ...
Clavius
Egen företagare. Älskar god mat och resor med förkärlek till det japanska kulturen...
rötott
Lägger mer än gärna mina slantar på god mat! Bor i Malmö och avnjuter helst ett långkok eller något med asiatiska rötter. Av koriander svimmar jag av lycka, av den portugisisk fiskäggs rätten (Ovas-Fish egg sacs) vomerar jag.
angelgone
En doktorand som gillar att fika!
Lars Y Svensson
Jag heter Lars Y Svensson och är pensionär
hellbomb
Jennie Åberg
Den absolut bästa sushin hittas på Alex Sushi i Oslo. I Stockholm gillas BARBRO, Ljunggrens, Råkultur, Blue Light Yokohama, Tezukuri och Raw
Oa Berg
Jag heter Oa Berg och älskar sushi. Aka Osserpse på nätet, men den användare som heter ´osserpse´ här på minkarta.se är inte jag.
gardengirl
Jag heter Viveka och jag ...
Karl-David
Frilansande inom sjukvården. Uppskattar god mat i fin miljö serverad av trevliga människor. När det gäller caféer ska kaffe latten vara ´lagom´ varm och inte brännas, kakorna helst hembakade och stämningen gärna 50-tal :)
Blomkvinnan
Beatrice wahlberg
Jag heter Bea och jag älskar att äta ute och fika! Jag skriver på en bok.
Surikaten
Jag är ett skönt djur som håller utkik.
AlexanderH
Fikar endast med goda vänner, vilket lätt färgar av sig på mina betyg. ;) Letar efter den ultimata mysfikan och små gömda badplatser.
Kangsholmen Homie
Jag heter Kangsholmen Homie och jag äter en hel del pizza.
Uncharted
Jag heter Uncharted och är ute efter guldkornen bland gruset.
Ronald Soprano
Jag heter Ronald och jag fikar runt på olika ställen när jag är ute på långpromenad. På helgerna fikas det ibland med en kompis. Jag gillar trevlig och engagerad personal med bra service och schyssta varor som är fräscha.
Qulamaria
Jag heter Qulamaria och jag ...
ThrillMe
Jag heter ThrillMe och jag ...
DanielMA
Jag heter Dandersson och jag ...
Enrico
Konsult som uppskattar god mat och dryck
GgMmAa
Jag jobbar som siminstruktör.
Pekingbo 62
Mitt alias är Pekingbo 62, och jag är född och uppvuxen I Norrköping. Gillar lite speciella ställen och är inget för typ lyxhotell. Prisvärt ska det vara.
Anderson
Jag älskar café-livet och söker mig alltid till det bästa med de bästa bakverken och trevligaste servicen. En välbehövlig paus i jäktet och en stimulans i tillvaron. Ett sätt att leva och koppla av i lediga stunder.
Caffe Mauro
Jag heter Henrik och jag är en kaffesörplande foodie. Mitt favoritkafé är da Aldo i Skanör. Här dricker jag gärna en dubbel macchiato.
snigel1
Jag jobbar som taxichaufför.
marit tollvik
Jag heter marit och jag gillar mest att bada
Simon Enqvist
Jag heter Simon Enqvist och jag ...
Guggi Balsam
Jag heter inte Guggi Balsam och jag äter sushi så ofta jag kan. Skrattar alltid lika högt när någon måste framhäva sin sushikompetens, helst med att de varit i Japan... Jag gör gärna egen sushi också och hade jag kunnat så hade den fått 4 stjärnor:)
Marita Brodin
Jag heter Marita Brodin och blandar gärna Stockholm med Västerbotten.
Tjarodejka
Jag heter Lasse och jag älskar att testa kaféer. Är inte särskilt begeistrad över moderniteter som capucciono eller uttag för bärbara datorer, men heller inget som påverkar mina omdömen ;-) Dåligt bemötande och gammalt bröd påverkar dock rejält.
Chun Kit To
För att sushi är bra för dig.
StefanB
Jag heter Stefan B och jag gillar att ta en kopp kaffe med tilltugg...
Eva 53 år
Jag arbetar inom lön och personal
Jan-Erik
Jag heter Jan-Erik och jag gillar att resa för att se bra konserter och se historiska byggnader och vackra vyer. Bada är inte heller dumt.
Kalle Ek
Jag heter Kalle Ek och har jobbat som logistiker på Ericsson. Nu är jag friställd och söker nytt jobb
max20876
Jag heter max och jag har två vandrande pinnar och intreserad kyrkor kyrkklockor.
lotten porrkorvski
Jag heter Marja och jag jobbar som ambassadssekreterare
AndersH75
Jag heter Anders och jag ... äter ofta ute