Välj kartsajt:

Agneta Klaars följeslagare:

Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla!
Fredfrid
Jag heter Fredrik. Vi åker runt i vår husvagn.
M RGREN
Jag heter MICKE RÖNNGREN gift med Marina och har en dotter malin och jag ... åker mycket och gärna runt och campar i sverige ...hellre än att stå på samma plats år ut o år in
Susidus
Jag heter Susanne och jag är gift med Tomas, tillsammans har vi tre barn. Johanna, Linnea och Albin. Men numera bara Albin som följer med oss. I familjen finns också birmakatten Casper och westiehunden Vickie. Vi älskar husvagnslivet!
annika och patric
Hej ! Jag heter Annika och är gift med min fina gubbe Patric. Tillsammans har vi en dotter .Vi brukar campa på olika ställen och i sommar blir det lite fiskecamping .. / Det kommer att bli underbart !
Helèn Mange
Jag heter Helèn Mange och jag ...
Örjan W
Jag heter Örjan W och jag ...
Susanna Bartsch
Gert Pettersson
Jag heter Gert Pettersson och jag jobbar som maskinoperatör på ett stort företag i Lund, jag är 54 år. mina eller våra (min sambos) intressen är att åka iväg med vår husbil
LiseLotte Lindholm
Jag heter LiseLotte Lindholm och jag ...
Per Mortensen
Har haft et Torp uden for Ljungby, og camoerer en del i Sverige.