Välj kartsajt:

Barbro Thörns följeslagare:

Tom Wollecki
Det har blivit lite av en hobby för mig att bedöma olika sevärdheter. Jag hoppas att ni har nytta av det som jag skriver.
Mårten Gustafsson
Jag heter Mårten Gustafsson och jag gör tjänst som diakon i Nybro S:t Sigfrids församling
Carl-Johan Ivarsson
Jag heter Carl-Johan Ivarsson och jag arbetar som gymnasielärare i historia och samhällskunskap. Jag bor i Söderköping. Min e-post ivarsson.carljohan(at)gmail.com
Christian91
Jag heter Christian. Jag ser mig som en kyrk fotograf. Besök gärna Christians kyrksida Välkommen att ta en titt www.christianskyrksida.se Skriv gärna en kommentar. Hör av er om ni har några frågor. Jag lägger in nya kyrkor med jämna mellan rum.
Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla.
Mikael Mogren
Djur är kul och i hjärtat är jag bonde. Bor och arbetar i Västerås stift, där jag är stiftsadjunkt.
Gert Ärnström
Uppvuxen i Stockholm men flyttade vidare via Traneberg, Hässelby, Upplands Väsby, Norrtälje för att nu som pensionär komma till Uppsala.
Marita Berggren
Jag heter Marita Berggren och jag har ett mångårigt stort intresse för kyrkoarkitektur vilket resulterat i att jag besökt drygt 2000 av Sverige kyrkor, har mängder med vykort och skrifter från dessa kyrkor. Arbetar som gymnasielärare.
Vespaboy
Jag heter Vespaboy och tycker det är viktigt med bra kaffe, vare sig det handlar om ´vanligt hederligt bryggkaffe´ eller nåt med ett italienskt namn. Måtte alla kaffeautomater rosta ihop!
Åke Fagerlund
Jag heter Åke Fagerlund och jag är född (1943) i Hycklinge, bor nu i Ulricehamn sen 2013, är pensionär. (2008.)
Hanna R
Jag heter Hanna R o jobbar o bor i Sthlm. Har också bott i andra städer i Sverige o världen. Älskar mat, gärna rustik husman från olika delar av världen.
Stig Andersson 2
Pensionär sedan 2004 men fortsätter aktivt med olika intresseområden såsom bilhobby organiserar bilträffar, jobbar med hemsidor, efterforskar och dokumenterar gåramålningar av M.Raatikainen dessutom en hel del annat. Har varit bensinhandlare i 43år.
Johnny Larsson
Johnny var namnet! Organist och körledare i Filipstad. Bor i Karlstad, är 28 år, kommer från Frykerud i Kil. Även bott i Vålberg, Ransäter, Piteå, Öjebyn, Göteborg och Mariestad. Har jobbat även i Onsala och Mariestad. Hör gärna av dig! Hälsn. Johnny
Maria MEKL
Jag tycker att fika är en av de bästa avkopplingar man kan ha. Om det blir hemma på farstukvisten eller ute på cafe´ hänger lite på dagsformen.
Marita Brodin
Jag heter Marita Brodin och blandar gärna Stockholm med Västerbotten.
max20876
Jag heter max och jag har två vandrande pinnar och intreserad kyrkor kyrkklockor.
Mattias Hallberg
Jag heter Mattias Hallberg och jag jobbar som informatör på Svenska kyrkan. Jag såg till att Ted fick koordinaterna till kyrkokartan.se.
Minska
Hej och välkommen till min sida.
-Stefan Lindberg-
Jag heter Stefan Lindberg och jag fotograferar kyrkor. Det började mest lite sporadiskt med en och annan vacker kyrka men har med tiden utvecklats till att försöka samla så många som möjligt på foto.
Maria S
Jag heter Maria S. Reser gärna, äter gärna gott på bra restauranger med bra service.
Bo Gustafsson
Jag bor mellan Adolf Fredriks och Johannes kyrkor i Stockholm.
mrsmama
Jag heter Mariam Nordberg och jag ska bada i Hjälmaren.
Henrik Johansson Växjö
Hej, jag finns här av den anledningen att jag är oförskämt intresserad av kyrkobyggnader. Så ibland så plitar ner jag ner några rader, i annat fall så uppdaterar jag kunskapen genom andras texter om kyrkor.
Stefan Ludvika
Jag heter Stefan Johansson och jag arbetar som säljare mot process industrin. Jag reser och bor på hotell från Italien i söder till Kiruna i norr.
EmmaKVH
Lärare med smak för sushi, kultur och storstadsweekends. Dricker sällan kaffe men är ohälsosamt förtjust i varm choklad. Lyx och flärd kan vara trevligt ibland, men jag faller vanligtvis för mysighet, prisvärdhet och ett varmt bemötande.
jag är matts
Jag heter matts och jag besöker gärna fina kyrkor .....fast jag gått ur kyrkan...
Lennart Schoerner
Jag jobbar som läkare. När jag är ledig besöker jag gärna något café. Jag går gärna ut på restaurang för att äta något gott. Jag sover av och till över på hotell. Jag besöker gärna gamla kyrkor, ju äldre desto intressantare, tycker jag.
Hemulen
Jag heter Britt-Marie och jag har bott i Stockholmsområdet hela mitt liv. Är nu pensionär efter ett yrkesliv som bibliotekarie.
Jossans
Samlar på kyrkor. ;) Gör gärna kyrkturer på östgötaslätten. Eller ngn annanstans.
Rickard W
Jag heter Rickard W och jag älskar kyrkor.
Poeten Linda
Jag heter Linda Åberg Luthman och jag är en poetiskt lagd människa med både bråda och djupa tankar. Är väldigt förtjust i bad! Det är ju både uppfriskande och renande för själen. Skriver poesi och kåserier.
Ove Renger
Jag heter Ove Renger och jag är Genealog! Började släktforska 1983!..
mjotten
Jag heter Maria (kallar mig Mjotten online) och jag tycker om att åka runt och upptäcka nya platser! Tänk så mycket vackert det finns att se... Brukar lägga upp bilder och skriva av mig lite: http://imlikeabird.wordpress.com/
Mircke
Jag heter Mircke och jag ...
Jan Rune Lundell
Visar utställningen ´1000 kyrkorvykort från hela världen - även Antarktis´ i Karlholmsbruk 2/7-2014 kl 13-15. Cyklar & fotar bl a kyrkor. I sommar på Åland. Nås på [email protected] (OBS ´nolla´@!)
Lennart Sjöholm
Jag heter Lennart Sjöholm, jag är pensionär, har sysslat med personal & Säkerhetsfrågor och har manskörssång, (CANTORUMS MANSKÖR i GBG) som hobby och har ett sommartorp strax utanför ÅMÅL (Casa Di Rana, Gunrabol).
Bo Johansson
Jag heter Bo Johansson och jag gillar konst av alla slag. Arkitektur är också konst och mitt stora intresse är kyrkobyggnader. Välkomna att besöka min hemsida om Skånska kyrkor www.kyrkobyggnader.se
CG Ryberg
Jag heter CG Ryberg och jag är pensionär med stort intresse för kyrkor, som jag brukar besöka och fotografera på nya platser. Medeltida kyrkor är mina favoriter.
S Dahlberg
Letar efter den perfekta kyrkan att gifta sig i!
Jens-Mikael Larsson
Jag heter Jens-Mikael Larsson och jag samlar på vykort och andra bilder på kyrkor.
Susanna Bartsch
uber
Hans S Eriksson
Jag heter Hans S Eriksson och arbetade efter studier på Wedevåg Färg, grundad 1902. På senare år har hembygdsintresset fått övertaget vilket jag delar med ett engagemang för tjeckisk folkkultur och mährisk teater. Arrangerar gärna utställningar!
Hjalmar Fryklind
Jag heter Hjalmar Fryklind och är kyrkoherde i Åmåls församling som omfattar hela Åmåls kommun.
Mandusson
Jag heter Tommy och jag har alltid haft ett stort intresse för kyrkor.
Ledxmamba6969
Jag heter Ledx_mamba6969 och jag kommer från en djupt religiös familj, där fadern var kyrkomusiker och modern var hemmafru. Det var ingen enkel barndom, jag kom från ett fattigt hem. Vid 15 års ålder konfirmerades jag och då fann jag vägen.
Staffan Ljungman
Jag heter Staffan Ljungman och jag är pensionerad präst närmre 70. Kyrkor är det bästa jag vet, särskilt somliga.
David Kjelkerud
Jag heter David Kjelkerud och jag jobbar som interaktionsdesigner på Physical Interaction Lab när jag inte pluggar på KTH.
Maggie Ruwoldt
Jag heter Maggie Ruwoldt och jag jobbar i hemtjänsten i Ed. Får åka runt mycket i Uknadalen som är så vackert. Tycker om och fotografera.
Lisbeth
Jag heter Lisbeth och jag ...
almadari
Jag heter almadari och jag ...
Inga Lena Paulsson
Jag heter Inga Lena Paulsson och jag är församlingspedagog och jobbar i Svenska kyrkan.
Margareta Kvarnsjö
Jag heter Margareta Kvarnsjö.Som pensionär odlar jag mina gamla intressen, vårt kulturarv t.ex kyrkor, naturvandringar med flora o kamera, dataförening för seniorer. Är nybliven medlem i Facebook, men lite osäker på hur det funkar.
Allan Karlsson
Förutvarande lantbruk mitt livsverk och i tretton år kyrkväktare Trosa Landsförsamlings kyrka. Nu pensionär snart 25 år. Min uppväxt i Råby-Rönö vid Snesta. Har ägt gård i Trosa kommun, min son fortsätter.
kallee km
Jag heter kallee och jag ... self employed
PeterAndersson
Jag heter Peter Andersson och jag ... jobbar som varuplockare för hemtjänsten räkning,och leveranser av dagligvaror hem till pensionärer i stan.
Johannes Öberg
Jag heter Johannes Öberg och jag ...
Anders Holmberg
Jag heter Anders Holmberg och jag är anställd av Västerås stift, besöker alltid kyrkor när jag är ute och reser...
Stefan Jäger
Jag heter Stefan Jäger och jag ...
Yngve H
Jag heter Yngve Haraldsson är pensionär 76 år Ett av mitt stora inntresse är sammlar på vykort av kyrkor i hela Sverige har ca 3000 vykort . Är en sammlare , Frimärken-gamla vykort-Julkort. har ca 1500 julkort. ...
Anders vid orgeln
Jag heter Anders Pettersson och jag har hela livet arbetat som kyrkomusiker (organist) och lärare (folkhögskola, gymnasium, universitet). Tycker mycket om att besöka och fotografera kyrkor i Sveriges vackra land.
Stig Erixon
Jag heter Stig Erixon och jag släktforskar på lediga stunder. Annars flackar jag runt i olika länder och spelar trombon i Sir Bourbon Dixieland Band.
Andreas Leek
Jag heter Andreas Leek och jag studerar för närvarande till kantor på Mellansels folkhögskola. Jag är född och uppvuxen i Söderhamn, därav den angivna hemorten.
Marie Bjernick
Jag heter Marie Bjernick och jag älskar fina små äldre kyrkor. Favorit e Frösö Kyrka, Stöde m fl Jag har hästuppfödning o träning som jobb...Åker gärna runt i Jämtland o Hälsingland o runt Sundsvall, Bor mitt i Skåne.
johannesss
Jag heter johannes och jag ...
Anders Arman
Jag heter Anders Arman och jag jobbar som kyrkvaktmästare i Frustna församling i Gnesta. På fritiden fotograferar jag bl.a. kyrkor i Strängnäs stift.
Jeoren v d Eijkhof
Jag heter Jeroen van den Eijkhof och jag är holländare. Studerar IT och har letat kyrkor inför mitt eget bröllop Juli 2009. Min blogg > eijkhof.com
Melania Tuna
Jag är intresserad av medeltidshistoria, religionshistoria och människotron.
Tomas Brusebäck
Hej alla! Vad kul att just du tittar förbi! Jag heter Tomas,men kallas för Tompa och är en glad påg på 25 jordevarv som älskar kyrkor mer än allt annat på denna jord!
Monica Hult-Södergren
Jag heter Monica Hult-Södergren och jag är textilkonstnär och har komponerat dopbonaden i Sjögestads kyrka. Mittsektionen av triptyken har jag vävt själv, de övriga delarna är vävda av väverskor på Hemslöjden i Linköping.
Hans-Åke Grinde
Jag heter Hans-Åke Grinde och jag är informatör i Svenska kyrkan i Brunflo. Jag nås på hans-ake.grinde at svenskakyrkan.se
Susanne Karlstedt
Susanne Karlstedt, arbetar deltid på Falbygdens Museum. Är medlem i Svenska kyrkan, Skara Stift, Floby Pastorat, Kinneveds församling. Bor ett stenkast från Brismene kyrka. Har en fritidsfastighet i Porla Brunn, från vilken jag kan se Emiliakapellet.
Carina Runsala
Jag heter Carina och jag ...
Religionsguide
Jag heter Peter Milton och är lärare i religion och historia. Jag är även verksam som en av Sveriges mångreligiösa guider via SENSUS studieförbund.
Maria Gabrielsäther
Jag heter Maria Gabrielsäther och jag är präst iKatrineholmsbygdens församling.
Anita Håkansson
Jag heter Anita Håkansson och jag är pensionär , ägnar min fritid åt PRO, kyrkvärd i Fridlevstad kyrka. Barnbarnen är också en kär sysselsättning.
Nils Gräns
Jag heter Nils Gräns och jag är lärare i religion och filosofi på en gymnasieskola. Jag bor i Uppsala och har ett allmänt kulturintresse där kyrkoarkitektur är en viktig del. Jag är intresserad av kyrkans historiska roll i den sociala strukturen.
Bengt Antonsson
Jag heter Bengt Antonsson, är pensionerad brukskamrer på Wirsbo Bruk, född i Lommelands församling i Göteborgs stift 1934. Jag har varit kyrkvärd i Virsbo Kyrka i 15 år och känner väl ortens historia.
Diakonissa
Jag heter Diakonissa och jag ... arbetar som diakon. Ekshärads kyrka är min barndomskyrka som jag är oerhört stolt över.
Olle Julius Andreasson
Eva Faldon Larsson