Välj kartsajt:

Barbro Thörn följer:

Carl-Johan Ivarsson
Jag heter Carl-Johan Ivarsson och jag arbetar som gymnasielärare i historia och samhällskunskap. Jag bor i Söderköping. Min e-post ivarsson.carljohan(at)gmail.com
Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla.
Mikael Mogren
Djur är kul och i hjärtat är jag bonde. Bor och arbetar i Västerås stift, där jag är stiftsadjunkt.
Gert Ärnström
Uppvuxen i Stockholm men flyttade vidare via Traneberg, Hässelby, Upplands Väsby, Norrtälje för att nu som pensionär komma till Uppsala.
Kerstin P
Jag heter Kerstin och är präst i Skara stift. Prästvigd i Uppsala domkyrka 1996. Har bott i Västmanland, Uppland, Dalarna, Tanzania och Västergötland. Mina föräldrar är lärare och visade mig massor av kyrkor när jag var liten.
Johnny Larsson
Johnny var namnet! Organist och körledare i Filipstad. Bor i Karlstad, är 28 år, kommer från Frykerud i Kil. Även bott i Vålberg, Ransäter, Piteå, Öjebyn, Göteborg och Mariestad. Har jobbat även i Onsala och Mariestad. Hör gärna av dig! Hälsn. Johnny
Marita Brodin
Jag heter Marita Brodin och blandar gärna Stockholm med Västerbotten.
Mattias Hallberg
Jag heter Mattias Hallberg och jag jobbar som informatör på Svenska kyrkan. Jag såg till att Ted fick koordinaterna till kyrkokartan.se.
-Stefan Lindberg-
Jag heter Stefan Lindberg och jag fotograferar kyrkor. Det började mest lite sporadiskt med en och annan vacker kyrka men har med tiden utvecklats till att försöka samla så många som möjligt på foto.
Bo Gustafsson
Jag bor mellan Adolf Fredriks och Johannes kyrkor i Stockholm.