Välj kartsajt:

Bodsters följeslagare:

Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla.
BusyBee
Jobbar med livsmedel. Gillar små sushibitar för att jag hellre blir mätt på fisk än ris. Vill gärna se och prova på ål, bläckfisk, fiskrom och andra exotiska fiskar som vissa sushibarer inte vågar bjuda på. Ser aldrig på priset, men alltid på riset.
nils jensen
Jag heter nils jensen och jag gillar allt som gör livet värt att leva.
heenim
Cyniker.
Guggi Balsam
Jag heter inte Guggi Balsam och jag äter sushi så ofta jag kan. Skrattar alltid lika högt när någon måste framhäva sin sushikompetens, helst med att de varit i Japan... Jag gör gärna egen sushi också och hade jag kunnat så hade den fått 4 stjärnor:)
Arsius11
Jag heter Arsius11 och jag ...
Sakuradesu
Sushiälskare på jakt efter sushi av samma standard som den i Japan. Älskar kaiten-zushi, kappamaki och wakame-goma-´sallad´, har tröttnat på avsaknaden av wasabi på nigirzushi! Bor just nu i Japan! http://tokyoyo.se
Amalia
Jag äter gärna sushi till lunch och thai till middag... ;) Jobbar mitt i city så det blir en hel del lunch på stan, tyvärr längre mellan kvällsbesöken...
Jenny och Ebba
Jag heter Jenny och min ständige provsmakare heter Ebba. Vi älskar att resa runt i Sverige och tar oss gära en fika på alla underbara ställen vi hamnar på.
Lisa-Amanda
Allergisk tjej som har svårt att hitta bra restauranger!
d00die1234
Susanna Bartsch
uber
Bengt-Inge
Jag heter Bengt-Inge och jag bor i Gbg innerstad. Besöker ofta caféer och restauranger och värderar service, pris och kvalitet.
Hthunberg
Jag heter Hans och jag gillar Sushi, fast sen var det ju det här med GI också.
Malte Johansson
Jag heter Malte Johansson och jag jobbar som herrfrisör. På min fritid gillar jag att gå ute i naturen och har sedan ett par år sedan hållit på med ornitologi.
Tobbe Persson
Chef77
Jag heter Chef77 och jag är en matälskande grabb med stor kännedom inom restaurang och råvaror.