Välj kartsajt:

Carl-Johan Ivarssons följeslagare:

Barbro Thörn
Jag heter Barbro Thörn och har en grupp på facebook som heter ´Kyrkor och kapell i Norden´ Har till dags dato varit inne i 2584 svenska kyrkor. Tar egna bilder på ´mina´ kyrkor. Vill någon nå mig är ny adr: e.barbro.l.thorn at gmail.com
Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla!
Tommy Svenningsson
Jag heter Tommy Svenningsson och är numer pensionerad SO-lärare efter att ha undervisat på högstadiet på Färsingaskolan i Sjöbo under nästan 40 år.
Henrik Johansson Växjö
Hej, jag finns här av den anledningen att jag är oförskämt intresserad av kyrkobyggnader. Så ibland så plitar ner jag ner några rader, i annat fall så uppdaterar jag kunskapen genom andras texter om kyrkor.
Poeten Linda
Jag heter Linda Åberg Luthman och jag är en poetiskt lagd människa med både bråda och djupa tankar. Är väldigt förtjust i bad! Det är ju både uppfriskande och renande för själen. Skriver poesi och kåserier.
Gunnar Jonsson
Jag jobbar som hyvelmästare i Säffle. Mina intressen är geocaching, släkt- och bygdeforskning.
GullBritt
Jag heter GullBritt och jag jobbar ibland på förskolan. På min lediga tid släktforskar jag bl. a.
almadari
Jag heter almadari och jag ...
Kjell Larsson Halmstad
Jag heter Kjell Larsson och jag reser över hela Sverige.
Marie Bjernick
Jag heter Marie Bjernick och jag älskar fina små äldre kyrkor. Favorit e Frösö Kyrka, Stöde m fl Jag har hästuppfödning o träning som jobb...Åker gärna runt i Jämtland o Hälsingland o runt Sundsvall, Bor mitt i Skåne.