Välj kartsajt:

Christer Felixs följeslagare:

Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla!
Lotte Jensen
Jag heter Lotte Jensen och bor i Visby. Har fler grupper på Facebook. Den största heter Badplats Gotland
Anders Ström
Jag gillar att cykla och bada. Badar ute året runt. När den första värmen kommer i April/maj känns det friskt och tufft med först hård cykeltur i bara shorts och sedan dyk i vårkallt vatten. På sommaren blir det cykeltur med dyk från hopptornet.
Rosen1
gardengirl
Jag heter Viveka och jag ...
Svarta fåret
Jag heter Svarta Fåret och jag är fårklippare och besöker massor av vandrarhem då jag far runt och klipper får hela året runt i södra Sverige. Jag gillar att åka ut i världen och se mig omkring ibland, lika som att gå ut och äta en god middag.
Henrik Sundström
Henrik Sundström är en remarkabel person som gillar konst, musik, it, vatten och att bada.
Krister067
Jag heter Krister och jag gillar att bada på fina badstränder.
Kajsa Kavat
Älskar campinglivet. Har husvagn. Åker gärna till Öland som ligger nära både i hjärta och mil, men tar gärna emot tips om andra kul ställen att besöka. Också mysiga fikaställen är intressanta för oss.
Susanna Bartsch
uber
RoggaNilsson
Jag heter Rogga och jag ... är en idérik/kreativ, målinriktad, resultatinriktad person som har som måtto; ´ärlighet vara längst´
chrilleJ
Jag heter chrilleJ och jag ...
Agamemnon
Jag är lärare o forskare. Tror nya naturistföreningar, med nudist-munkar o -nunnor som aktivt verkar för inomhus nuddhistbad o -tempel, kan utveckla en glad o öppen kultur o alternativ livsstil som kan bli räddningen, inte minst för svensk glesbygd.
CarinaoMats
Solälskare