Välj kartsajt:

Christian91s följeslagare:

Larseric
Har tyckt om att gå på café sedan jag som 7 årig blev serverad av tant Ellen på Café Börsen i Mellerud. Ett glas saft 15 öre, kaka med sylt 10 öre. På den vägen är det…..
Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla.
Lennart Sjöholm
Jag heter Lennart Sjöholm, jag är pensionär, har sysslat med personal & Säkerhetsfrågor och har manskörssång, (CANTORUMS MANSKÖR i GBG) som hobby och har ett sommartorp strax utanför ÅMÅL (Casa Di Rana, Gunrabol).
Ledxmamba6969
Jag heter Ledx_mamba6969 och jag kommer från en djupt religiös familj, där fadern var kyrkomusiker och modern var hemmafru. Det var ingen enkel barndom, jag kom från ett fattigt hem. Vid 15 års ålder konfirmerades jag och då fann jag vägen.
Marie Bjernick
Jag heter Marie Bjernick och jag älskar fina små äldre kyrkor. Favorit e Frösö Kyrka, Stöde m fl Jag har hästuppfödning o träning som jobb...Åker gärna runt i Jämtland o Hälsingland o runt Sundsvall, Bor mitt i Skåne.