Välj kartsajt:

Jeanette Sotares följeslagare:

Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla!
Steffen
Jag jobbar med kontrollsystem för tunnelbanor och järnväg. Gillar personliga hotell. Imponeras mer av matställens smak och engagemang än flashig miljö.
mts0n
Jag heter mts0n och jag jobbar med IT-säkerhet.
Swedish Traveller
Gillar gamla klassiska konditorier och goda bakverk. Tycker om att resa, gärna med tåg och väljer främst bo på familjära boutique hotell med god design och moderna faciliteter.
LinaFina
Kaffesugen, caféfrälst och alltid lika upplagd för en fika. Mig hittar man troligtvis på Mellqvist, Louie Louie, Svart kaffe eller Cinnamon (för bullarnas skull).
Helsefyr
Jag heter Helsefyr och jag fotbolltränare
Beatrice wahlberg
Jag heter Bea och jag älskar att äta ute och fika! Jag skriver på en bok.
Kalle Ek
Jag heter Kalle Ek och jobbar på Toyota Material Handling. Jag älskar att resa och att uppleva
Lotta i Kalmar
Jag heter Lotta och jag gillar solen mer än att bada, men när det blir riktigt varmt är det skönt att hoppa i från bryggan. Glass är ett måste!
GMC-lady
Jag heter GMC-lady och jag jobbar som personlig assistent och är stolt ägare till en husbilsinredd GMC-van!
Jenny Magnusson
Rund Men Sund
Jag bor i sydvästra Storstockholm. Jag brukar mest äta lunch på caféer, jag fikar inte så mycket.. För mig är personalens service/vänlighet lika viktig som maten. Jag går hellre på ett otrendigt ställe där personalen är vänlig än ett snofsigt ställe
Mårten Thorslund
Jag lever mitt liv aktivt både online (http://www.google.com/profiles/marten.thorslund) och offline (triathlon, cykling, klättring, fiske, jakt). Delar gärna med mig och tar åt mig av bra och dåliga upplevelser och erfarenheter här.
kaffemoster Wivan
Har studerat caféer i åratal på enda rätta sättet: sitta, njuta, äta, dricka. Jag jobbar med film och skriver mina manus på caféer runt om i världen.
pappa B
Sveriges gladaste man, Alltid på G. Vin, kvinnor och god mat tillhör ett av livets höjdpunkter. Liksom min fantastiska familj.
axel dahlberg
Jag heter axel dahlberg och jag är uppvuxen i tyskland, Är en man på 36 vintrar. Jobbar som personlig tränare (sats) , Spenderar gärna min fritid med familjen eller på något trevligt fik.
Stefan Ludvika
Jag heter Stefan Johansson och jag arbetar som säljare mot process industrin. Jag reser och bor på hotell från Italien i söder till Kiruna i norr.
Lisa-Amanda
Allergisk tjej som har svårt att hitta bra restauranger!
simonkane
Jag heter simonkane och jag ...
Susanna Bartsch
uber
Roger Törnkulle
Jag heter Roger Törnkulle och är intresserad av mat och snygga grå kostymer - helst utan bröstficka!
Alessandro Coletti
Litteratur student, katälskare.
Atiliusx
Jag heter Atiliusx och jag ....bra fråga ?!?!? ;)
Kokoduva
Jag heter Kokoduva och jag är inte bara koko utan smart =) Mitt riktiga namn är Dennis. Jag älskar att fika. Att ta en lugn stund och fundera på livet eller bara sitta och titta på folk. Ett bra café är där man känner sig trygg och hemma.
PatrikL
Jag heter PatrikL och jag gillar sushi
Patrik glädjerus
Jag heter Patrik jag jobbar åt flygbussarna, jag gillar mycket friluft med vandring, cykling, kanoting gå på mysiga caféer etc.
Karl-Erik Andersson
Ja hejsan, är just fyllda 59 år, bor ute i Rinna med min fru. Är Strålsnäsbo från början, med skolgång i kyrkskolan här. Alla mina 3 andra syskon med. Så visst finns det förankring i Åsbo.