Välj kartsajt:

Lotte Jensens följeslagare:

Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla.
Steffen
Jag jobbar med kontrollsystem för tunnelbanor och järnväg. Gillar personliga hotell. Imponeras mer av matställens smak och engagemang än flashig miljö.
Christer Felix
Hej! Jag heter Christer, har läst kulturgeografi och historia, tycker om att göra utflykter själv eller med vänner, äta & dricka gott. Älskar friluftsliv och trivs bäst i skogen och vid vattnet. Solar gärna och tar svalkande bad sommartid.
Maria MEKL
Jag heter Maria och jag tycker att fika är en av de bästa avkopplingar man kan ha. Om det blir hemma på farstukvisten eller ute på cafe´ hänger lite på dagsformen.
Alexandra Reveilh
Jag heter Alexandra Reveilh och jag har besökt café Mocco en gång och det räckte! Nu vet jag vart jag ska fika nästa gång jag är på Östermalm.
Gustaf Stenström
Jag heter Gustaf Stenström och jag ...
Stefan Simander
Jag heter Stefan Simander och jag arbetar som SO-lärare i Östervåla sedan 7 jan 1989. Jag är släktforskare sedan 30 okt 1989. För att se anorna och vilka församlingar de bodde i = kyrkorna jag är mest intresserad av, se: www.freewebs.com/simander
Susanna Bartsch
uber
Cockie monster
Jobbar på Volvo i Skövde och älskar att fika.