Välj kartsajt:

Mårten Gustafsson följer:

Barbro Thörn
Jag heter Barbro Thörn och har en grupp på facebook som heter ´Kyrkor och kapell i Norden´ Har till dags dato varit inne i 2584 svenska kyrkor. Tar egna bilder på ´mina´ kyrkor. Vill någon nå mig är ny adr: e.barbro.l.thorn at gmail.com
Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla!
Mikael Mogren
Djur är kul och i hjärtat är jag bonde. Bor och arbetar i Västerås stift, där jag är stiftsadjunkt.
Gert Ärnström
Uppvuxen i Stockholm men flyttade vidare via Traneberg, Hässelby, Upplands Väsby, Norrtälje för att nu som pensionär komma till Uppsala.
Marita Berggren
Jag heter Marita Berggren och jag har ett mångårigt stort intresse för kyrkoarkitektur vilket resulterat i att jag besökt drygt 2000 av Sverige kyrkor, har mängder med vykort och skrifter från dessa kyrkor. Arbetar som gymnasielärare.
Åke Fagerlund
Jag heter Åke Fagerlund och jag är född (1943) i Hycklinge, bor nu i Ulricehamn sen 2013, är pensionär. (2008.)
Kalle Karlsson
Jag heter Kalle Karlsson och jag ...
Lisa Johansson
Jag heter Lisa Johansson och jag ... gillar caféer!
Gunnar Blidö
Jag heter Gunnar Blidö och jag är präst i denna underbara katedral sedan 12 år tillbaka. Det är en fantastisk arbetsplats med levande gudstjänster och mycket härlig musik.
Anders vid orgeln
Jag heter Anders Pettersson och jag har hela livet arbetat som kyrkomusiker (organist) och lärare (folkhögskola, gymnasium, universitet). Tycker mycket om att besöka och fotografera kyrkor i Sveriges vackra land.
Katarina Eriksson
Jag heter Katarina Eriksson och jag är småbarnsmamma =) ...
christer svensson
Jag heter christer svensson och jag ..jobbar i en livsmedels butik är 57 år .