Välj kartsajt:

M RGRENs följeslagare:

Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla!
Agneta Klaar
Jag heter Agneta Klaar och har campat med husvagn sen 1994 tillsammans med min man Leif. sedan 2010 har vi våran husvagn uppställd på Kapellskärs camping.
Susidus
Jag heter Susanne och jag är gift med Tomas, tillsammans har vi tre barn. Johanna, Linnea och Albin. Men numera bara Albin som följer med oss. I familjen finns också birmakatten Casper och westiehunden Vickie. Vi älskar husvagnslivet!
björnzareliu1
Björn , campar året runt började mitt husvagns liv 2006 i en liten vagn men har något större nu !,och det har blivit några resor :) i landet !!!! men Det ska bli skönt 2014 för då ska jag vidare igen !. mot nya mål i detta land !
kristina borg
Jag heter Kristina och bor i Göteborg tillsammans med min man. Vi är båda födda på 50-talet och har köpt en äldre husvagn för att pröva på campinglivet. Husvagnen är en Cabby Nova 422, årsmodell sent 70-tal - i kanonskick!
Susanna Bartsch