Välj kartsajt:

Martina Linds följeslagare:

Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla.
Rutger Macke
Jag heter Mats Johansson och jag äter helst asiatiskt.
Tommy Jarnbrink
Jag heter TC och jag är fotograf, mest på fritiden, men även många bröllop och fester. Kör lyxig bröllopslimousine från sextiotalet. Tycker om god mat och god dricka därtill.
Steffen
Jag jobbar med kontrollsystem för tunnelbanor och järnväg. Gillar personliga hotell. Imponeras mer av matställens smak och engagemang än flashig miljö.
mts0n
Jag heter mts0n och jag jobbar med IT-säkerhet.
Patrick
Konsult
Sean Wiklund
Jag älskar koreansk, thailändsk och japansk mat. Arbetar med marknadsföring.
Swedish Traveller
Gillar gamla klassiska konditorier och goda bakverk. Tycker om att resa, gärna med tåg och väljer främst bo på familjära boutique hotell med god design och moderna faciliteter.
Jossan malm
Jag heter Jossan malm och jag ... jobbar på åhlens city i skanstull som make up artist.. på fritiden tycker jag om att gå ut och fika med mina vänner.... dansa och kolla på barcelona matcherna ;) .
Thomas Carlisle
Jag går ofta på restaurant - både i arbetet och privat. Avskyr brickluncher och betalar gärna för bra mat. Jag gillar trevliga restaurantmiljöer, men sätter bara höga betyg för riktigt bra mat.
José Gabriel Cerdá
Rest runt lite och käkat mycket sushi runt om i världen ! Så lite världsvan i ämnet e man.
jehanna
Vegantjej som gillar mat! Bloggar på vegoteket.se!
Peter Hörnell
Jag blir glad när jag kommer till ett café eller en restaurang där man jobbar med högkvalitativa råvaror tillsammans ett bra hantverk. Jag blir bitter när jag kommer till ett café eller restaurang där inget av det ovan nämnda existerar.
LinaFina
Kaffesugen, caféfrälst och alltid lika upplagd för en fika. Mig hittar man troligtvis på Mellqvist, Louie Louie, Svart kaffe eller Cinnamon (för bullarnas skull).
Henrik Betnér
Elektrohippie.
Torfinn Offernes
Jag jobbar med internet på Alenio.
nils jensen
Jag heter nils jensen och jag gillar allt som gör livet värt att leva.
My World of Vintage
Hej, jag heter Lucie Watson Donnert och jag är 29 år och bor på Kungsholmen i underbara Stockholm. Min passion är framför allt Vintage, Antikt, Retro, Second Hand, Auktioner och loppis. Följ gärna min blogg: http://myworldofvintage.blogg.se
Jonas Lejon
Douglas Lindström
Jag heter Douglas Lindström och campar med familjen i en Westfalia Multivan diesel turbo 1985. Våra två söner har hjälpt oss betygsätta olika campingar sedan sommaren 2007.
Peter54
Jag heter Peter54 och jag ...
Agnes Lind
Jag heter Agnes Lind och är sjuksköterska. Jag älskar att äta frukost på café men lunch och middag på café är inte heller fel.
Fixahemsidanu
Jag heter Fixahemsidanu och jag ...
Blomkvinnan
Jennie Åberg
Den absolut bästa sushin hittas på Alex Sushi i Oslo. I Stockholm gillas BARBRO, Ljunggrens, Råkultur, Blue Light Yokohama, Tezukuri och Raw
Karl-David
Uppskattar god mat i fin miljö serverad av trevliga människor. När det gäller caféer ska kaffe latten vara ´lagom´ varm och inte brännas, kakorna helst hembakade och stämningen gärna 50-tal :)
Caffe Mauro
Jag heter Henrik och jag är en kaffesörplande foodie. Mitt favoritkafé är da Aldo i Skanör. Här dricker jag gärna en dubbel macchiato.
Kalle Ek
Jag heter Kalle Ek. Jag älskar att resa och att uppleva
Neta Valentin
Jag heter Neta Valentin och jag bor i Hornstull.
Elias Betinakis
Reklamarbetare som ätit sushi minst en gång i veckan sedan 1995.
Helene från sthlm
Christopher Isene
Jag sover i Västerås, lever på internet. Jag är road av mat och dryck.
Clara ahlenius
går gymnasiet och tycker nog att stämmning och mys-faktor är viktigast på ett cafe. Jag dricker oftast latte och har en förkärlek för lite små-nördiga ställen.
Karin von Heijne
3-barnsmamma med svaghet för choklad, bakverk, italiensk och asiatisk mat. Jag uppskattar omtanke om miljön (även interiören), råvaror, detaljer och kunder. Barnvänlighet ger ett extra plus.
Amselberg
.
Sebastian Höglund
Mårten Thorslund
Jag lever mitt liv aktivt både online (http://www.google.com/profiles/marten.thorslund) och offline (triathlon, cykling, klättring, fiske, jakt). Delar gärna med mig och tar åt mig av bra och dåliga upplevelser och erfarenheter här.
yourlocalguru
Lång, smal, snäll, krävande, relativt normal.
Pierre Goude
Jag heter Pierre Goude och jag älskar Sushi, indiskt, spanskt och mycket mer.
Bushpilot-67
Jag heter Bushpilot-67 och jag är snickare, timmerman och pilot.
Anton Johansson
Jag heter Anton och är entreprenör, talare och allmänt glad person. Läs gärna min blogg på http://fyranyanser.se
JennuPenny
Jag heter Jenny och jag studerar på KTH och har jobbat extra på en sushiresturang tidigare
pappa B
Sveriges gladaste man, Alltid på G. Vin, kvinnor och god mat tillhör ett av livets höjdpunkter. Liksom min fantastiska familj.
entillanvändare
Jag heter entillanvändare och jag gillar mat
Per Åström
Jag heter Per och bor i Stockholm.
Niclas Strandh
Jag heter Niclas Strandh och jag är creative planner och sociala mediestrateg. Jag åker jävligt mycket tåg och bor mycket på hotell.
Moatroll
Jag är häxan Surtant och bor där jag föddes; i Stockholms innerstad. Jag älskar att fika och att äta ute. Men jag ställer grymt höga krav på maten, kaffet, bakverken, servicen, miljön...
s t i n a
Jag heter stina och jag ...
Björn Lidfors
Jag heter Björn Lidfors och jag ... jobbar Idrottar och rör mycket på mig på fritiden. Älskar att testa nya caféen, fota och cykla.
Joakim Friedman
Jag heter Joakim Friedman och jag gillar internet... Kolla in vad jag sysslar med när jag inte letar restaurangtips på www.sportamore.se
Håkan Bruce
http://www.umotive.com, http://www.letsmix.com
Ellen F
Jag heter Ellen. Gillar god mat på råvaror av bra kvalitet. Gärna med ekotänk, gärna hälsosamt. Men riktigt goda bakverk är inte heller fel! Dricker inte kaffe så jag är alltid på jakt efter ställen som har bra teutbud.
Claes Martinsson
Jag heter Claes och älskar flygning. På jobbet flyger jag Airbus 321 och på fritiden flyger jag gärna An2 eller Blanik.
Paula Sahlström
Jag heter Paula Sahlström och jag är intresserad av mat. Både att äta och laga!
Andres Perez
Jag heter Andres och jag gillar wi-fi.
Mikael Syding
Jag jobbar med finans och äter ofta (affärsluncher) på de ´fina´ krogarna i Stockholm city såsom Lydmar, Berns, Riche, Sturehof, pontus m.fl. Till vardags blir det ofta snäppet ´sämre´ restauranger och mer sushi, wok, diverse och italienskt.
Caniggia
Gillar egentligen att gå på lokal lite för mycket...för vad min ekonomi klarar av. Men det är värt det. Vad är bättre än att sitta på ett bra ställe med ett sympatiskt sällskap?
Johan Lange
Jag heter Johan Lange och jag arbetar främst med ledarskap. Utbildar, konsultar och coachar. Utvecklar ledarskapet i världen med LUCKc-konceptet. På cafe skriver jag langecom.com
Lars Blixt
Jag heter Lars Blixt och jag jobbar som konsult på Logica i Nacka Strand. Läs mer på www.metrobloggen.se/nyfiken www.kompetens.wordpress.com
Gustaf Stenström
Jag heter Gustaf Stenström och jag ...
Matintresserad
Estetiskt- och matintresserad, men inte snobb! Håller i pengarna. Gillar det genuina och personliga framför osäkra mittenfåra val. Jobbat inom hotell, kafé. Ej Sthlmare. Älskar att baka genuina bröd med skorpa och trådigt inkråm bla surdegsbröd.
Lisa-Amanda
Allergisk tjej som har svårt att hitta bra restauranger!
Petra Meurlin
jag äter helst sushi varje dag...
Mårten Angner
Jag heter Mårten Angner och jag arbetar som interaktionsdesigner. Jag har inget kontor så jag jobbar på café nästan varje dag. Ser fram emot massa tips på var jag kan jobba.
Tony Dahlgren
Jag heter Tony Dahlgren och jag har en fin hund
JudithWolst
Jag heter Judith och jag gillar internet, kaffe, blogga, äta sushi, filosofera, resa, sova på hotell och bada. Givetvis handlar jag gärna second-hand (både för miljön- och för stilens skull). Har dessvärre dock aldrig testat på att campa.
skybeck
Jag heter skybeck och jag ...
Joakim Ekberg
Jag heter Joakim och tycker om gott kaffe.
Magdalena Raam
Sanna Wickman
Jag heter Sanna Wickman och jag gillar mat, kaffe och glass. Bl.a.!
Malin Strid
Anders Pettersson
Jag heter Anders och jag gillar glass!
Joakim Jardenberg
Jag heter Joakim Jardenberg och jag är VD för Mindpark. Ena dagen kallar jag mig humanist med egen server, och nästa dag är jag ”a new media guy in a old media world”. Älskar mat. Älskar sushi (eller egentligen älskar jag sashimi mer. Och tokyo.
Karin Almers
Jag heter Karin Almers och jag jobbar inom media. Njuter gärna av mat och vin i goda vänners lag, både hemlagat och på krogen.
nullejaro
Jag heter nullejaro och jag är ett bakverk
lasse007
Mat, gärna ekologisk och Fairtrade, är den dessutom närodlad så blir jag glad
simonkane
Jag heter simonkane och jag ...
Tom Söderlund
Jag bor vid Hornstull och jobbar med dataspel.
kjw1978
Jag heter kjw och jag ...
Bönsoppa
Jag gillar god mat som är tillagad av fräscha, gärna ekologiskt odlade, råvaror.
Rasmus Thomse
jag älskar kaffe!
Gormander
Jag heter Gourmander och jag tycker om kvalitet, fräschör, mysighet. Bon gôut!
Knosten
41 år bor på Söder och jobbar som säljare.
Sesame Clyde
Jag är student inom naturvetenskap som gillar att träna, laga mat och inreda. Jag tycker om att promenera genom stan, upptäcka konst & smultronställen. Jag har alltid varit fascinerad av 50- och 60-talet och älskar botanisera bland vintage kläder.
Katarina Bendtz
Favoritfärg: Gul Lyssnar på: Spanarna Favoritdjur: Sengångare Spelar: Piano och smart Har koll på: Inget Röstar: vänstergrönt Läser: Svåra böcker Planerar: Fester
Johan Möller
Jag heter Johan Möller och jag jobbar inom mediebranschen. Bor i Stockholms innerstad och trivs där.
Olof Mathé
Jag heter Olof Mathé och jag ...
Robin Murray 2
Jag heter Robin Murray, och reser ofta i jobbet.
Jullan
Jag heter Jullan och jag gillar hälsosamt mat. Jag söker alltid restauranger och cafe som serverar häsosamt mat.
Susanna Bartsch
uber
Jörgen Andersson
Jag heter Jörgen Andersson och jag jobbar som IT-projektledare. Jag äter lunch ute på restaurang til nästan 100%, 2011 har jag som mål att testa minst en ny restaurang varje vecka inom rimligt avstånd från min arbetsplats.
Stefan e
Jag heter Stefan e och jag ...
Nina McEvenue
Jag heter Nina McEvenue och jag är en sucker för långa kvällar med vin och gott sällskap.
Samuelo
Åker vespa och går på café.
D Unic
Gillar en god kopp kaffe. Åker gärna runt och testar olika Kaffeèr.
Tony T
Njuter gärna av riktigt god mat och dryck.
Douglas Martinsson
Jag vill inte ha den här sidan längre!
Heidi Harman
Jag heter Heidi Harman och jag är webbentreprenör, webbprojektledare, interaktionsdesigner och planner.
nemrut
Jag heter nemrut och jag ... är kock turk-svensk [email protected] göteborg-malmö www.zeytinada.com
ElenorElenor
Jag heter Elenor och jag älskar god mat, värme och ljuva badställen.
Canonfreak
Jag kallar mig Canonfreak för att jag plåtar med Canon originalprylar!... Egen företagare till professionen.
Peter Karlén
Jag heter Peter Karlén och jag gillar sushi.
Alice Valentin
Jag heter Alice Valentin och jag bor i Hammarbyhöjden med min man.
Micke i Lund
Jag heter Micke i Lund och jag älskar Österlen...
Helena Ahlström
Jag heter Helena Ahlström och jag ...
Uno Westermalm
Jag heter Uno Westermalm och jag pendlar mellan Japan och Sverige för att äta god mat!
Eric Wahlforss
Jag heter Eric Wahlforss och jag är webbentreprenör!
don Peter
Privatperson.
Ushuaia
Jag heter och jag ...
Julia G
Jag heter Julia G och jag gillar när det märks att det finns omtanke och engagemang på ett uteställe.
Oskar Hagdahl
Jag heter Oskar Hagdahl och jag ...
Morris Packer
Jag heter Morris Packer och jag jobbar på Bonnier AB
Katia Storm
Jag tycker om att måla, läsa böcker, och försöker lära mig spela gitarr och munspel. Det går inte så bra. Jobbar med arbetsrätt och tycker om form och design.
Oskar Lindgren
Jag heter Oskar Lindgren och jag bor i Råsunda.
Lars Kupilla
Jag heter Lars Kupilla och jag ...
Biggeboy
Leif Bolander
Adam Wittsell
Jag heter Adam Wittsell och jag ...
Agnieszka Koson
Jag heter Agnieszka Koson och tycker att Teds hemlagade sushi är bäst. På senare år har jag dock undersökt andra alternativ.
Love Andreasson
Lina Wiberg
Jag heter Lina Wiberg och jagjobbar som sjuksköterska. Gillar att luncha ute, frukost är inte riktigt min grej alls. Fika är också väldigt trevligt!
Johan Hallberg
Mat, ord och musikälskande managementkonsult som skriver och härarbetar gärna på bra ställen... :)
UtahBullwark
31 ar. Stockholm. Nakenbadare. Byter gärna tips med andra.
Mattias Östmar
Jag heter Mattias Östmar och jag håller på med psykografi.
Karin Bäcklund
Karin Bäcklund heter jag. Sociala medier är det jag jobbar med. Mat är en passion bland många andra.
napmil
Jag är 35 år och arbetar som Regionschef
Göran Thorstenson
Jag heter Göran Thorstenson och jobbar som konsult på kommunikationsbyrån Springtime.