Välj kartsajt:

My World of Vintages följeslagare:

Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla!
Christer Felix
Hej! Jag heter Christer, har läst kulturgeografi och historia, tycker om att göra utflykter själv eller med vänner, äta & dricka gott. Älskar friluftsliv och trivs bäst i skogen och vid vattnet. Solar gärna och tar svalkande bad sommartid.
Stella Palm
En vacker klänning kan få mig att stiga upp ur sängen, även en deppig dag. Jag samlar på kläder, främst bekväma och vackra sådana. Klänningsnarkoman.
Sesame Clyde
Jag är student inom naturvetenskap som gillar att träna, laga mat och inreda. Jag tycker om att promenera genom stan, upptäcka konst & smultronställen. Jag har alltid varit fascinerad av 50- och 60-talet och älskar botanisera bland vintage kläder.
Susanna Bartsch
uber
Catharina Som Söker
Jag heter Catharina och jag åker ofta till second handaffärer för att leta efter en speciell sak. Har utforskat de flesta mellan Strängnäs och Sätra. Hoppas på att inte tillströmningen av kunder gör så att priserna stiger.
Ann-Margreth
Jag heter Ann-Margreth och jag har ett hobbyprojekt som jag kallar Kuddkonst.
Leif Bolander
sushi11
Jag heter sushi11 och jag ...
Ivana Kovacevic
Student
Tina Rakel Simon
Jag heter Tina Rakel Simon och jag ..är matematik och no lärare på Engelbrektsskolan i Stockholm. Är väldigt interesserade av bra kvalite på kläder och väskor. .