Välj kartsajt:

Rutger Macke följer:

Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla!
Martina Lind
Jag äter mycket sushi och god mat och tipsar gärna om bra ställen. Jag ger en femma om något är riktigt bra. En femma för ett café ställer dock inte samma krav på maten som en femma för en restaurang. Jag väger också in prisvärdhet i betyget.
Tommy Jarnbrink
Jag heter TC och jag är fotograf, mest på fritiden, men även många bröllop och fester. Kör lyxig bröllopslimousine från sextiotalet. Tycker om god mat och god dricka därtill.
lizli428
Jag är en matglad och kräsen livsnjutare som älskar fisk och skaldjur samt kryddstarka eller riktigt smakrika rätter. Jag värderar ´mysfaktorn´ på cafeér och restauranger relativt högt, före god service, trevlig personal och priser.
Fläskpojken
Kör bara.
Alexandra Söder
Jag heter Alexandra och jag gillar sushi.
Beatrice wahlberg
Jag heter Bea och jag älskar att äta ute och fika! Jag skriver på en bok.
Helene från sthlm
Erika Wiman
Jag heter Erika Wiman och jag är journalist
cunt007
Jag heter Bumblebee och jag gillar att gå ut och äta på restaurang samt att resa.
danlepp
Jag heter danlepp och jag gillar mat.
Michael Medin
Jag heter Michael Medin och jag jobbar som IT konsult.
Evalia Norping
Jag heter Evalia och jag går gärna på café!
Bosse Ess
Jag heter ´Bosse Ess´ och jag har haft förmånen att kunna besöka samtliga kontinenter på vår jord. Har korsat Sibirien, Brasilien, Thailand, Laos, Saudiarabien, Arabemiraten samt 46 andra nationer. Maten har varit en spännande del av resorna...
Annrika Thörnqvist Jansson