Välj kartsajt:

S Andreassons följeslagare:

Bodster
Varvar köpesushi med hemmagjord. Föredrar lite ´kletigare´ maki med majonäs, färskost eller ljuv avokado.
Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla!
lizli428
Jag är en matglad och kräsen livsnjutare som älskar fisk och skaldjur samt kryddstarka eller riktigt smakrika rätter. Jag värderar ´mysfaktorn´ på cafeér och restauranger relativt högt, före god service, trevlig personal och priser.
Pelleman
Seriös sushi-fanatiker. Är jäkligt trött på alla som ger toppbetyg till höger och vänster och på alla kineser som leker japaner i sushibranschen. Hoze i Göteborg och Råkultur i Sthlm sätter Sverigestandarden.
Ann Karolina
Jag heter Ann Karolina och jag ... hoppar mycket höjd!
rötott
Lägger mer än gärna mina slantar på god mat! Bor i Malmö och avnjuter helst ett långkok eller något med asiatiska rötter. Av koriander svimmar jag av lycka, av den portugisisk fiskäggs rätten (Ovas-Fish egg sacs) vomerar jag.
Sakuradesu
Sushiälskare på jakt efter sushi av samma standard som den i Japan. Älskar kaiten-zushi, kappamaki och wakame-goma-´sallad´, har tröttnat på avsaknaden av wasabi på nigirzushi! Bor just nu i Japan! http://tokyoyo.se
Prakash
Hej, jag heter Prakash och jag är en passionerad mobil entreprenör som bor i Göteborg. Jag älskar mat, koffein, internet, tystnad och alla kombinationer av dessa
AnnikaL
På jakt efter ett kafé med vällagat te.
Ambjörn
Jag heter Ambjörn, jobbar som lastbilschaufför och gillar att resa runt och flytta på mig i landet. Ägnar en del av min fritid åt fotografi och gillar att cykla tandemcykel.
pappa B
Sveriges gladaste man, Alltid på G. Vin, kvinnor och god mat tillhör ett av livets höjdpunkter. Liksom min fantastiska familj.
Juliann
Jag heter Juliann och jag är en glad och trevlig ´prick´. Tycker om att dansa bugg ibland och är nyfiken på salsa. Undrar vad det finns den bästa espresson i Göteborg. Tack Ted för en kanon sida.
Jenny och Ebba
Jag heter Jenny och min ständige provsmakare heter Ebba. Vi älskar att resa runt i Sverige och tar oss gära en fika på alla underbara ställen vi hamnar på.
Fribiljett
Är rätt så ny inom sushivärlden men är beredd att testa det mesta. Men kom inte dragande med någon rödlistad fisk. Reser runt rätt mycket och hoppas hitta många bra ställen.
Kim Trevlak
Jag gillar att fler delar med sig. Själv har jag en FON-router stående i fönstret. Kolla alltså in ett komplement till denna förnämliga sajt, www.fon.com Ooops Fon har lämnat Sverige verkar det som...
Susanna Bartsch
uber
Antosja
Tobias Tobias
Jag tilltalas Tobbe och jag är ofta ute och äter o fikar på caféer, krogar och restauranger... Önskar att fler bjuder på seriösa tips o recensioner så att ägarna får upp ögonen för vad kunderna efterfrågar. Ris som ros såklart!
Lina Eljest
Hej! Mitt namn är Lina och jag arbetar som volontär på ´Livsnjutnare AB´ ;)
mattiaswahlberg
Streckkodsexpert som far runt i Sverige och hjälper kunder att bli effektivare och bättre.
Gudrun Caesar
Jag heter Gudrun Caesar och jag reser regelbundet mellan Kristinehamn-Borås-Göteborg.
johannesss
Jag heter johannes och jag ...
Olle Julius Andreasson