Välj kartsajt:

Stephans följeslagare:

Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla.
Zingo92
En go och glad tjej som läser till sjuksköterska. Jag älskar att fika och att prova nya fik!
Petra L
Petra heter jag, gillar starkt kaffe, god mat, storstadsflanering och film. Jobbar som art director och är fritidsfilmare.
Blackeyez
Nyinflyttad Göteborgare på upptäcksfärd!
nils jensen
Jag heter nils jensen och jag gillar allt som gör livet värt att leva.
Sofia Bogren
Sofia. När jag inte ser på film/serier eller läser böcker gillar jag att jaga reda på billiga tyger till egna kreationer och annorlunda kläder/skor/hattar. Älskar caféer. Värdesätter bra personal, charmiga lokaler och god mat.
Maria MEKL
Jag heter Maria och jag tycker att fika är en av de bästa avkopplingar man kan ha. Om det blir hemma på farstukvisten eller ute på cafe´ hänger lite på dagsformen.
Ann Karolina
Jag heter Ann Karolina och jag ... hoppar mycket höjd!
rötott
Lägger mer än gärna mina slantar på god mat! Bor i Malmö och avnjuter helst ett långkok eller något med asiatiska rötter. Av koriander svimmar jag av lycka, av den portugisisk fiskäggs rätten (Ovas-Fish egg sacs) vomerar jag.
Svenske Floyd
Jag heter Sven Wifstrand och har jobbat som löneadministratör. Numera glad pensionär!
Rund Men Sund
Jag bor i sydvästra Storstockholm. Jag brukar mest äta lunch på caféer, jag fikar inte så mycket.. För mig är personalens service/vänlighet lika viktig som maten. Jag går hellre på ett otrendigt ställe där personalen är vänlig än ett snofsigt ställe
AnnikaL
På jakt efter ett kafé med vällagat te.
Jenny och Ebba
Jag heter Jenny och min ständige provsmakare heter Ebba. Vi älskar att resa runt i Sverige och tar oss gära en fika på alla underbara ställen vi hamnar på.
Agent S
Förtjust i kaféer och konditorier (hellre ´klassiska´ än trendriktiga och moderna). Vegetarian (lakto- och ovodito). Huserar först och främst i och omkring Göteborg.
Håkan Kock
Jag heter Håkan Kock och jag tycker om att hitta nya platser och nya mysiga, trevliga, konditorier och kaféer.
Hampus Holmgren
Jag heter Hampus Holmgren och jag är ekonom med stort intresse för utflykter i naturen, kafébesök etc...
vadrouilleur
Tycker om att flanera runt stan och upptäcka nya orginella ställen.
Susanna Bartsch
uber
Yvonne Granstedt
Jag heter Yvonne Granstedt och jag jobbar på göteborg.
Lina Eljest
Hej! Mitt namn är Lina och jag arbetar som volontär på ´Livsnjutnare AB´ ;)
Adam Johansson-Mouafik
Jag heter Adam Johansson-Mouafik och jag är studerande på Lunds Universitet. Har en Fotohemsida, och en Blogg där jag allmänt recenserar om Caféer, Restauranger, Böcker, Anime och Resor. Den är alldeles nykommen!
Anneli H M
nyfiken på nya smultronställen.