Välj kartsajt:

Ted Valentins följeslagare:

Barbro Thörn
Jag heter Barbro Thörn och har en grupp på facebook som heter ´Kyrkor och kapell i Norden´ Har till dags dato varit inne i 2584 svenska kyrkor. Tar egna bilder på ´mina´ kyrkor. Vill någon nå mig är ny adr: e.barbro.l.thorn at gmail.com
Inger von Schmalensee
Jag heter Inger von Schmalensee och jag ..är fil.kand religion och historia . Mitt intresse är kyrkor ,som jag åker runt och tittar på.
akejohan
Jag heter Åke Johansson och mina största intressen är kyrkobyggnader, fornminnen och fotografering. Jag har fotograferat över 2000 kyrkor och kyrkoruiner i Sverige. Hemsida: http://apachepersonal.miun.se/~akejohan
Larseric
Har tyckt om att gå på café sedan jag som 7 årig blev serverad av tant Ellen på Café Börsen i Mellerud. Ett glas saft 15 öre, kaka med sylt 10 öre. På den vägen är det…..
Mårten Gustafsson
Jag heter Mårten Gustafsson och jag gör tjänst som diakon i Nybro S:t Sigfrids församling
Carl-Johan Ivarsson
Jag heter Carl-Johan Ivarsson och jag arbetar som gymnasielärare i historia och samhällskunskap. Jag bor i Söderköping. Min e-post ivarsson.carljohan(at)gmail.com
Fina Eliza
Jag älskar att gå på restaurang och spendera tid med vänner, här ger jag tips på ställen jag gillar och ställen man bör undvika.
Petra Reser
Jag och familjen reser gärna runt i Sverige och bor på olika vandrarhem, det är toppen!
Bodster
Varvar köpesushi med hemmagjord. Föredrar lite ´kletigare´ maki med majonäs, färskost eller ljuv avokado.
Stephan
Jag uppskattar cafékulturen väldigt mycket. Det är inte bara ´fika´ utan ett sätt att umgås och upptäcka nya miljöer. Det perfekta cafébesöket är en kombination av fin miljö, bra service, trevlig personal och en bra kvalitet på utbudet.
Richard Allard
Jag heter Richard Allard och jag pensionerad. Jag gillar att besöka restauranger, resa, teater, juridik, bio, promenader, arkitektur, båtresor, museer, historia, språk, att snickra, trädgård, ekonomi, dataprogrammering...
Martina Lind
Jag äter mycket sushi och god mat och tipsar gärna om bra ställen. Jag ger en femma om något är riktigt bra. En femma för ett café ställer dock inte samma krav på maten som en femma för en restaurang. Jag väger också in prisvärdhet i betyget.
Geleja
Vi kallar oss Geleja och åker runt och fotograferar kyrkor ur ett konstperspektiv.
Mikael Mogren
Djur är kul och i hjärtat är jag bonde. Bor och arbetar i Västerås stift, där jag är stiftsadjunkt.
Patrik Averin
Jag heter Patrik Averin och bor i Linköping. Älskar att gå ut och äta på restaurang, eller ta en fika på något mysigt café.
Rutger Macke
Jag heter Mats Johansson och jag äter helst asiatiskt.
Gert Ärnström
Uppvuxen i Stockholm men flyttade vidare via Traneberg, Hässelby, Upplands Väsby, Norrtälje för att nu som pensionär komma till Uppsala.
Jeanette Sotare
Janos Banan
Jag heter Janne och jag är intresserad av fotografering. Mitt intresse som fotograf ligger i arkitektur, byggnader och vackra platser.
Besökare X
Jag är en anonym recensent.
Skorpi
Jag älskar att gå på mysiga kondisar och caféer och är ständigt på jakt efter nya pärlor runt om i landet! Mysfaktorn är jätteviktig och det får gärna vara hembakt. Jag är särskilt förtjust i gammeldags/retrocaféer.
S Andreasson
Krog, kafé, bar, bageri, slakteri, ostronkniv, kräfttinor, örtagård och marmorbänk. Så mycket gott att testa, så lite tid att göra det på. Carpe Crustum
Tommy Petersson
Jag heter Tommy Petersson och i huvudsak är det asiatisk mat som intresserar, men det kan bli en pizza ibland också.
Tommy Jarnbrink
Jag heter TC och jag är fotograf, mest på fritiden, men även många bröllop och fester. Kör lyxig bröllopslimousine från sextiotalet. Tycker om god mat och god dricka därtill.
Ann Verting
Jag heter Ann Verting och jag ... är en livsnjutare med drag åt sushi
Publikhav
Tjo! Det är jag som är Sara.
Lotte Jensen
Jag heter Lotte Jensen och bor i Visby. Har fler grupper på Facebook. Den största heter Badplats Gotland
mli1981
Jag heter emelie och jag gillar att fika, sticka, virka och kolla på film
Joakim Mattisson
Jag heter Joakim
Recensent
Jag recenserar för dig som söker fritidsupplevelser av kvalitet. I jakt på de bästa baden, de bästa campingarna och de bästa caféerna. Bortom överfulla stränder, trånga och sunkiga campingar och högljudda caféer.
Steffen
Jag jobbar med kontrollsystem för tunnelbanor och järnväg. Gillar personliga hotell. Imponeras mer av matställens smak och engagemang än flashig miljö.
C och L
Min man och jag reser mycket. Därför äter och fikar vi ofta ute. Vår bedömning beror på många olika faktorer. Det är inte bara smakupplevelsen som avgör. Bemötande, service, miljön, pris och den hygieniska standarden påverkar bedömningen
Rymdemannen
Jag heter Johanna Sjödin och bor i Malmö sedan i mars 2018. Dricker gärna svart mörkrosat kaffe på caféer eller konditorier där påtår ingår. Ett plus om de har wifi, rimliga priser, gott om sittplatser och läsro. Bloggar på johannasjodin.se.
mts0n
Jag heter mts0n och jag jobbar med IT-säkerhet.
Mittens
Anders Ström
Jag gillar att cykla och bada. Badar ute året runt. När den första värmen kommer i April/maj känns det friskt och tufft med först hård cykeltur i bara shorts och sedan dyk i vårkallt vatten. På sommaren blir det cykeltur med dyk från hopptornet.
Tovis 88
Tova, 21 år, fikoman. Ständigt på jakt efter den mest perfekta cappuccínon, det prisvärdaste luncherbjudandet eller den där smulpajen som tar dig till smakhimlens höjder. Numera oftast med barnvagnen i släptåg också - på gott och ont...
Dhyana
Har foto som hobby. Inspireras av de svenska kyrkorna, som står lite varstans, ofta mitt i ingenstans -- och där man kan gå in och bara vara. Galleri (kyrkor och annat): https://dhyana.smugmug.com. Jag kan kontaktas via sajten dialor punkt se.
Marita Berggren
Jag heter Marita Berggren och jag har ett mångårigt stort intresse för kyrkoarkitektur vilket resulterat i att jag besökt drygt 2000 av Sverige kyrkor, har mängder med vykort och skrifter från dessa kyrkor. Arbetar som gymnasielärare.
Umberto Lenzi JR
Söker efter den ultimata pizzan
BusyBee
Jobbar med livsmedel. Gillar små sushibitar för att jag hellre blir mätt på fisk än ris. Vill gärna se och prova på ål, bläckfisk, fiskrom och andra exotiska fiskar som vissa sushibarer inte vågar bjuda på. Ser aldrig på priset, men alltid på riset.
Vespaboy
Jag heter Vespaboy och tycker det är viktigt med bra kaffe, vare sig det handlar om ´vanligt hederligt bryggkaffe´ eller nåt med ett italienskt namn. Måtte alla kaffeautomater rosta ihop!
EnMats
Pensionerad byggentreprenör som är intresserad av kyrkobyggnader som kulturarv.
Klara Hansson
Jag jobbar i kulturbranschen och reser mycket. Vad det gäller att mat så är jag kräsen och tycker att det ska vara äkta vara i måltiden.
Madame Bouven
HemmaFru
Patrick
Konsult
Zingo92
En go och glad tjej som läser till sjuksköterska. Jag älskar att fika och att prova nya fik!
Christer Smedberg
Jag heter Christer Smedberg och jag producerar audioguider för främst kyrkor.
HenrikAI
Jag heter Henrik.
Benny Hansen
Jag är pensionerad - är bosatta i Danmark - och har stort intresse i kyrkor, och i synnerthet deras historia. Jag har lagt många bilder till Google Earth - bland annat svenska kyrkor.
Fläskpojken
Kör bara.
DanielDaniel
Jag heter Daniel
Kalle Andersson
Jag heter Kalle Andersson och jag älskar italien och dess kaffe.
Rickard Sandberg
Jag heter Rickard Sandberg och jag äter ofta lunch på restaurang. Reser också en hel del. Uppskattar god mat och trevlig personal i fräscha lokaler!
Littlegem
Jag hittar mina ställen under vandringar, fågelturer och när jag träffar kompisar.
htenneK
hopppp
Jag är ganska petig med maten, det vill säga jag ratar allt som är sämre än vad jag själv lätt skulle kunna svänga ihop på 5 minuter.
asagbg72
Livsnjutare med förkärlek för kaffe och andra ädla drycker, prylar, balkongliv och att upptäcka nya ställen.
Jonas P
Jag är road av det mesta som rör mat och dryck. Äter gärna gott, gillar att fika och njuter av gott kaffe.
Krog-tankar
Min blogg är Krog-tankar.bloggplatsen.se och jag skriver så ofta jag kan om restaurangbesök jag varit på. Lämnar en kortfattad recension här och vill du läsa mer utförligt så klicka in och kolla bloggen :)...
Tina Derneborg
Jag heter Tina och jag har campat sedan barnsben. Idag blir det ibland att tälta när jag och min man åker mc. Vår husvagn står på en campingplats där vi året runt campar och njuter när vi är lediga. På vår sommar semester rullar vi dock runt i Norden
Ewa C Klingberg
Jag arbetar som författare och har bl a skrivit Kyrkornas hemligheter del 1 och 2. Kyrkornas hemligheter finns på facebook och Instagram.
Swedish Traveller
Gillar gamla klassiska konditorier och goda bakverk. Tycker om att resa, gärna med tåg och väljer främst bo på familjära boutique hotell med god design och moderna faciliteter.
Carina T
Mamma till två barn (födda -05 och -08) och jag skriver de flesta recensioner ur familjeperspektiv så att säga. Jag älskar att tälta på campingar, bada och att gå i second hand-butiker.
Christer Felix
Hej! Jag heter Christer, har läst kulturgeografi och historia, tycker om att göra utflykter själv eller med vänner, äta & dricka gott. Älskar friluftsliv och trivs bäst i skogen och vid vattnet. Solar gärna och tar svalkande bad sommartid.
Pelleman
Seriös sushi-fanatiker. Är jäkligt trött på alla som ger toppbetyg till höger och vänster och på alla kineser som leker japaner i sushibranschen. Hoze i Göteborg och Råkultur i Sthlm sätter Sverigestandarden.
Peter Rydén
Jag heter Peter Rydén och jag är trekker (Star Trek-fantast). Arbetar mycket med Star Trek Databas på http://startrekdb.se.
Göran Bergqvist
Jag heter Göran Bergqvist och jag cyklar mycket.
Leonora
Jag är Leonora och jag älskar sushi! Äter gärna en god 3-rätters middag eller en smarrig fika!
GgMmAa
Jag jobbar som siminstruktör.
Jossan malm
Jag heter Jossan malm och jag ... jobbar på åhlens city i skanstull som make up artist.. på fritiden tycker jag om att gå ut och fika med mina vänner.... dansa och kolla på barcelona matcherna ;) .
Rosen1
Jag heter Rosen1 och jag ...
Frederic Piccoli
Jag heter Frederic och skriver främst om ställen som jag tycker är riktigt bra, annars blir det en fasligt massa ställen. Sen kan det också bli ett omdöme om det var så dåligt att jag blev upprörd.
Alex Kvast
Jag heter Alex Kvast och jag testar pizzerior, reflekterar och arbetar i en oljetanker.
Petra L
Petra heter jag, gillar starkt kaffe, god mat, storstadsflanering och film. Jobbar som art director och är fritidsfilmare.
Marianne Nyström
Jag heter Marianne och jag tycker om att besöka olika kafémiljöer. Nymans i Karlsborg var en mycket positiv upplevelse.
IngelamAndersson
Jag heter IngelaMAndersson och jag ...
Andreas Tandersten
Gert-Ove hallström
Jag heter Gert-Ove och jag och min familj älskar att resa, inte till sandstränder, det skall vara städer, var dock på Seychellerna 1988 det var det absoluta Paradiset efter det är allt annat av stränder och bad bara blaha.. Älskar New York!
Galloway
Popmusikintresserad kafé-, mat-, loppis- och reseentusiast som gillar idén bakom minkarta.se.
shayd x
Jag heter shayd x och jag ...
Thomas Carlisle
Jag går ofta på restaurant - både i arbetet och privat. Avskyr brickluncher och betalar gärna för bra mat. Jag gillar trevliga restaurantmiljöer, men sätter bara höga betyg för riktigt bra mat.
Ingemar Lundqvist
Jag heter Ingemar Lundqvist och jag är gift. Två utflyttade barn. Jobbar inom Posten. Van resenär.
Dakota
Jag heter Dakota och jag ...
LAAN01
Jag heter LAAN och jag ... Kafémänniska, motionär, skribent, filmälskare, resenär
Åke Fagerlund
Jag heter Åke Fagerlund och jag är född (1943) i Hycklinge, bor nu i Ulricehamn sen 2013, är pensionär. (2008.)
Food4life
José Gabriel Cerdá
Rest runt lite och käkat mycket sushi runt om i världen ! Så lite världsvan i ämnet e man.
jehanna
Vegantjej som gillar mat! Bloggar på vegoteket.se!
Peter Hörnell
Jag blir glad när jag kommer till ett café eller en restaurang där man jobbar med högkvalitativa råvaror tillsammans ett bra hantverk. Jag blir bitter när jag kommer till ett café eller restaurang där inget av det ovan nämnda existerar.
Ansanpansan
Soldyrkare som gärna tillbringar fina dagar på stranden. Camping med husvagnen, familjen och hundarna är underbart. Hoppas jag kan tipsa någon om fina campingar och badplatser.
Pokalen
Söderbo som uppskattar kvalitet avseende mat, dryck och skor
LinaFina
Kaffesugen, caféfrälst och alltid lika upplagd för en fika. Mig hittar man troligtvis på Mellqvist, Louie Louie, Svart kaffe eller Cinnamon (för bullarnas skull).
Edestig
Jag heter Mats Edestig och är Vice Ordförande och vakrchef i Dalarö BK. Tänker lägga mycket tid på att utveckla båtlivet i Dalarö. Älskar att vistas i skärgården. Tycker om att gå på krogen så ofta jag kan och har råd.
Karl Lidén
Jag heter Karl Lidén och jag utbildar mig till clown.
Sten During
Jag heter Sten During och jag gillar att äta japanskt, läsa böcker och dricka öl.
Aldrigfelmedenfika
Jag heter Aldrigfelmedenfika och jag fikar ofta och prövar gärna nya ställen. Jag äter aldrig på caféerna varför jag bara recenserar fikautbud samt kaffet.
Gunnel Eriksson
Jag är pensionär och jag och min man tycker om att fika i mysig miljö. Men vi har höga krav: Kaffebrödet ska vara gott och färskt, stället ska vara rent och fräscht och ha hög mysfaktor och personalen trevlig och serviceminded!
Rickard
Jag heter Rickard och jag gillar sushi. Har provat allt från 3 stjärnig Guide Michelin sushi i Tokyo till katastrofsushi i plastförpackning från ICA. Betyg 5 motsvarar guide Michelin sushi, betyg 1 motsvarar torr sushi i plastförpackning från ICA.
Henrik Betnér
Elektrohippie.
Robert Ylitalo
Robert Ylitalo kiruna. Rest en hel del så hotellövernattningar finns det gott om Recenserat ca 40% av dem i nuläget.Många hotell finns inte som tex favoriten Perugia i Rom.Samt hotell i vår underbara fjällkedja abisko, björkliden och riksgränsen
iustus
Skräpmatshatare som ändå äter mestadels ute, ty min kokkunskap är medioker & passionen för mattillredning är oftast helt oexisterande. Om mina betyg: Självklart har jag olika bedömningskriterier beroende på typ. Betyg mäts mot rimliga förväntningar.
Stig Andersson 2
Pensionär sedan 2004 men fortsätter aktivt med olika intresseområden såsom bilhobby organiserar bilträffar, jobbar med hemsidor, efterforskar och dokumenterar gåramålningar av M.Raatikainen dessutom en hel del annat. Har varit bensinhandlare i 43år.
Torfinn Offernes
Jag jobbar med internet på Alenio.
Artifex
Jag heter Mattias Johansson och jag är kyrk- och arkitekturnörd. Det kan de som känner mig intyga.
andromeda
Jag studerar och fikar och läser och ser på film och går promenader med mina vänner...
Patrik Obrink
Anders Olofsson
me like.
Makulator
Jag heter Makulator och jag är en sen 40 år nedflyttad norrbottning. Sushi är en av mina favoriter men jag äter det mesta. Gillar stark mat men tål den också nu efter att ha börjat med mjölksyretabletter. Sushi är en av mina favoriter...
Stefan Wik
Jag heter Stefan Wik och jobbar som revisor. Helst av allt tar jag naturbilder, men jag fotograferar även människor.
nils jensen
Jag heter nils jensen och jag gillar allt som gör livet värt att leva.
Jofie S
Jag är en fikförtjust hundägare, vilket inte alltid är så lätt att kombinera :)
My World of Vintage
Hej, jag heter Lucie Watson Donnert och jag är 29 år och bor på Kungsholmen i underbara Stockholm. Min passion är framför allt Vintage, Antikt, Retro, Second Hand, Auktioner och loppis. Följ gärna min blogg: http://myworldofvintage.blogg.se
Hälsingland
Vi är nu pensionärer och är ofta ute med våran Kabe 560, och då främst i Norrland.
Jonas Lejon
Anna111
Jag heter Anna och jag arbetar i en stad och bor i en annan
Roger Bucht
Jag arbetar med ekonomi och IT
Angelica Brandt
Jag heter Angelica Brandt och jag är ett mat freak!
Douglas Lindström
Jag heter Douglas Lindström och campar med familjen i en Westfalia Multivan diesel turbo 1985. Våra två söner har hjälpt oss betygsätta olika campingar sedan sommaren 2007.
Hello Sushi
Vegetarian som älskar sushi (dvs utan fisk). Det bästa sushihaket som jag har besökt är Beyond Sushi i New York som serverar vegansk sushi. Fantastiskt färgrikt och otroliga smaksensationer.
Madelen Juhl
Jobbar inom statlig verksamhet som innebär resande. Bytt namn efter giftermål men det kan jag tydligen inte ändra.
MariaM
Jag heter MM och jag ...
Sans Pareil
Jag äter ofta lunch ute, mera sällan andra tider.
Johnny Larsson
Johnny var namnet! Organist och körledare i Filipstad. Bor i Karlstad, är 28 år, kommer från Frykerud i Kil. Även bott i Vålberg, Ransäter, Piteå, Öjebyn, Göteborg och Mariestad. Har jobbat även i Onsala och Mariestad. Hör gärna av dig! Hälsn. Johnny
Gamhals Gurra
Jag heter Anto och jag ...
Göran Bäckström
Bla bla bla
Stefan
Jag heter Stefan och jag driver eget företag inom turism. Ett av livets större nöjen är att äta god vällagad mat ute på lokal. Ibland är det en stor njutning och ibland en besvikelse....
sirmdc
Maria MEKL
Jag tycker att fika är en av de bästa avkopplingar man kan ha. Om det blir hemma på farstukvisten eller ute på cafe´ hänger lite på dagsformen.
Tobias Lindh
Jag har konsumerat sushi lite över allt, mest i Japan dock. Jag är på ständig jakt efter ställen som kan sätta Stockholm på sushikartan i världen. En 5:a för mig är en tidig frukost vid Tsukiji fiskmarknad precis när fisken har kommit in. Oishii! ^-^
Fredrik Lidström
Jag heter Fredrik Lidström och jag är .......
Peter54
Jag heter Peter54 och jag ...
honestly
Jag är ärligheten
CarinaCarina
Jag heter Carina och jag ...
Ann Karolina
Jag heter Ann Karolina och jag ... hoppar mycket höjd!
Helsefyr
Jag heter Helsefyr och jag fotbolltränare
Lotta Carlsson
Jag heter Lotta Carlsson och jag ...
Bruno Hagelsten
Jag heter Bruno Hagelsten och jag jobbar som konstnär. Jag skriver bloggen: Konst och andra bilder, med adressen: http://hagaborg.blogspot.com
Skribent
Jag heter Skribent och jag ...
Agnes Lind
Jag heter Agnes Lind och är sjuksköterska. Jag älskar att äta frukost på café men lunch och middag på café är inte heller fel.
Åsa Svensson
japanska som älskar sushi
Uno Törnqvist
Jag heter Uno Törnqvist och jag arbetar som sjuksköt inom rättspsykiatrin och min fru arbetar i kommunens resursteam..
Sara Hjälmås
jag heter sara
calleohlsson
Engagemang och konsumentpåverkan!
Rotate Field
Jag heter Rotate Field och jag ...
Blomkvinnan
Alexandra Söder
Jag heter Alexandra och jag gillar sushi.
Gunnar Borg
Jag heter Gunnar Borg och jag ... gillar, att fika prata med människor samt att åka hoj.
Helena B
Jag heter Helena och är konstnär och journalist och skriver dagbok med en latte.
Fixahemsidanu
Jag heter Fixahemsidanu och jag ...
Clavius
Egen företagare. Älskar god mat och resor med förkärlek till det japanska kulturen...
rötott
Lägger mer än gärna mina slantar på god mat! Bor i Malmö och avnjuter helst ett långkok eller något med asiatiska rötter. Av koriander svimmar jag av lycka, av den portugisisk fiskäggs rätten (Ovas-Fish egg sacs) vomerar jag.
Enrico
Konsult som uppskattar god mat och dryck
Kangsholmen Homie
Jag heter Kangsholmen Homie och jag äter en hel del pizza.
Lars Y Svensson
Jag heter Lars Y Svensson och är pensionär
hellbomb
Jennie Åberg
Den absolut bästa sushin hittas på Alex Sushi i Oslo. I Stockholm gillas BARBRO, Ljunggrens, Råkultur, Blue Light Yokohama, Tezukuri och Raw
Qulamaria
Jag heter Qulamaria och jag ...
Anders Dahl
Bor i Linköping och håller på med drift och konsulting inom IT på vardagarna. Har stort intresse för whisky, kaffe och teknik. Blir ofta en fika hemma eller ute på ett café.
Uncharted
Jag heter Uncharted och är ute efter guldkornen bland gruset.
Doughiepoughie
Studerar reklam och marknadsföring. Letar ständigt efter den perfekta second hand-butiken!
Oa Berg
Jag heter Oa Berg och älskar sushi. Aka Osserpse på nätet, men den användare som heter ´osserpse´ här på minkarta.se är inte jag.
Karl-David
Uppskattar god mat i fin miljö serverad av trevliga människor. När det gäller caféer ska kaffe latten vara ´lagom´ varm och inte brännas, kakorna helst hembakade och stämningen gärna 50-tal :)
Beatrice wahlberg
Jag heter Bea och jag älskar att äta ute och fika! Jag skriver på en bok.
AlexanderH
Fikar endast med goda vänner, vilket lätt färgar av sig på mina betyg. ;) Letar efter den ultimata mysfikan och små gömda badplatser.
Fredfrid
Jag heter Fredrik. Vi åker runt i vår husvagn.
I Birgitta K
Bor i Karlskoga, barn i Gbg. Nyss pensio.Gillar mysiga fikaställen, matställen, loppisar, att läsa, se film m m. Gillar att resa både inom och utom Sverige. Bor i Sverige ofta på vandrarhem. Mail-adr om ngn vill kontakta mig: [email protected]
Eric Huitzing
My name is Eric Huitzing and I like to camp in Sweden. But what I like most is swimming in the Swedish lakes. Also I'm a runner.
Linje 6
Jag heter Linje 6 och jag ...
Ronald Soprano
Jag heter Ronald och jag fikar runt på olika ställen när jag är ute på långpromenad. På helgerna fikas det ibland med en kompis. Jag gillar trevlig och engagerad personal med bra service och schyssta varor som är fräscha.
ThrillMe
Jag heter ThrillMe och jag ...
Björn Alm
Familjen Alm husvagnsresande barnfamilj med relax som andranamn ;-)
Pekingbo 62
Mitt alias är Pekingbo 62, och jag är född och uppvuxen I Norrköping. Gillar lite speciella ställen och är inget för typ lyxhotell. Prisvärt ska det vara.
Marita Brodin
Jag heter Marita Brodin och blandar gärna Stockholm med Västerbotten.
Anderson
Jag älskar café-livet och söker mig alltid till det bästa med de bästa bakverken och trevligaste servicen. En välbehövlig paus i jäktet och en stimulans i tillvaron. Ett sätt att leva och koppla av i lediga stunder.
Caffe Mauro
Jag heter Henrik och jag är en kaffesörplande foodie. Mitt favoritkafé är da Aldo i Skanör. Här dricker jag gärna en dubbel macchiato.
snigel1
Jag jobbar som taxichaufför.
Jan-Erik
Jag heter Jan-Erik och jag gillar att resa för att se bra konserter och se historiska byggnader och vackra vyer. Bada är inte heller dumt.
StefanB
Jag heter Stefan B och jag gillar att ta en kopp kaffe med tilltugg...
marit tollvik
Jag heter marit och jag gillar mest att bada
Simon Enqvist
Jag heter Simon Enqvist och jag ...
Guggi Balsam
Jag heter inte Guggi Balsam och jag äter sushi så ofta jag kan. Skrattar alltid lika högt när någon måste framhäva sin sushikompetens, helst med att de varit i Japan... Jag gör gärna egen sushi också och hade jag kunnat så hade den fått 4 stjärnor:)
Tjarodejka
Jag heter Lasse och jag älskar att testa kaféer. Är inte särskilt begeistrad över moderniteter som capucciono eller uttag för bärbara datorer, men heller inget som påverkar mina omdömen ;-) Dåligt bemötande och gammalt bröd påverkar dock rejält.
Chun Kit To
För att sushi är bra för dig.
Filuren
Mycket ost tack.
Eva 53 år
Jag arbetar inom lön och personal
Kalle Ek
Jag heter Kalle Ek. Jag älskar att resa och att uppleva
max20876
Jag heter max och jag har två vandrande pinnar och intreserad kyrkor kyrkklockor.
lotten porrkorvski
Jag heter Marja och jag jobbar som ambassadssekreterare
AndersH75
Jag heter Anders och jag ... äter ofta ute
Erik Ljungberg
Jag heter Erik och jag är sjukt snygg!
Mia Mysig
Rejkelie
Bonnie
Jag heter Bonnie och gillar att äta ute.
Henrik Ravin
Jobbar i Sandviken, äter ofta ute, har provat det bästa och det sämsta.
Daniel Theorin
Jag är en kille på 24 år som bor i Hökarängen i södra Stockholm. Ett av mina större intressen är faktiskt att fika. Har fikat en hel del genom åren och jag gillar er sida oerhört mycket.
Söderkisen
Jag jobbar på söder. Emil Krutmeijer.
Neta Valentin
Jag heter Neta Valentin och jag bor i Hornstull.
M RGREN
Jag heter MICKE RÖNNGREN gift med Marina och har en dotter malin och jag ... åker mycket och gärna runt och campar i sverige ...hellre än att stå på samma plats år ut o år in
Agneta Klaar
Jag heter Agneta Klaar och har campat med husvagn sen 1994 tillsammans med min man Leif. sedan 2010 har vi våran husvagn uppställd på Kapellskärs camping.