Välj kartsajt:

Tom Wolleckis följeslagare:

Carl-Johan Ivarsson
Jag heter Carl-Johan Ivarsson och jag arbetar som gymnasielärare i historia och samhällskunskap. Jag bor i Söderköping. Min e-post ivarsson.carljohan(at)gmail.com
Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla.
Swedish Traveller
Gillar gamla klassiska konditorier och goda bakverk. Tycker om att resa, gärna med tåg och väljer främst bo på familjära boutique hotell med god design och moderna faciliteter.
Christer Felix
Hej! Jag heter Christer, har läst kulturgeografi och historia, tycker om att göra utflykter själv eller med vänner, äta & dricka gott. Älskar friluftsliv och trivs bäst i skogen och vid vattnet. Solar gärna och tar svalkande bad sommartid.
Marianne Nyström
Jag heter Marianne och jag tycker om att besöka olika kafémiljöer. Nymans i Karlsborg var en mycket positiv upplevelse.
Maria MEKL
Jag tycker att fika är en av de bästa avkopplingar man kan ha. Om det blir hemma på farstukvisten eller ute på cafe´ hänger lite på dagsformen.
max20876
Jag heter max och jag har två vandrande pinnar och intreserad kyrkor kyrkklockor.
GMC-lady
Jag heter GMC-lady och jag jobbar som personlig assistent och är stolt ägare till en husbilsinredd GMC-van!
Minska
Hej och välkommen till min sida.
Bilturen
Alexandra Reveilh
Jag heter Alexandra Reveilh och jag har besökt café Mocco en gång och det räckte! Nu vet jag vart jag ska fika nästa gång jag är på Östermalm.
Oskar E
Jag gillar bra mat!
Eloisa
Jag jobbar på café, så jag gillar att läsa kommentarer!;) Skriver annars av mig på http://fruitloops.blogg.se
Poeten Linda
Jag heter Linda Åberg Luthman och jag är en poetiskt lagd människa med både bråda och djupa tankar. Är väldigt förtjust i bad! Det är ju både uppfriskande och renande för själen. Skriver poesi och kåserier.
gunilla hellestedt
Jag heter gunilla och är vårdbiträde..
Jan Rune Lundell
Visar utställningen ´1000 kyrkorvykort från hela världen - även Antarktis´ i Karlholmsbruk 2/7-2014 kl 13-15. Cyklar & fotar bl a kyrkor. I sommar på Åland. Nås på [email protected] (OBS ´nolla´@!)
Lennart Sjöholm
Jag heter Lennart Sjöholm, jag är pensionär, har sysslat med personal & Säkerhetsfrågor och har manskörssång, (CANTORUMS MANSKÖR i GBG) som hobby och har ett sommartorp strax utanför ÅMÅL (Casa Di Rana, Gunrabol).
Gunilla S
Jag heter Gunilla och jag älskar västerbottensost. Bor och jobbar i Heby, på ekonomienheten vid Heby kommun. Har sonen boendes i Bullmark så vi brukar se oss omkring i Västerbotten.
Mike Andersson
Jag heter Mike Andersson och jag ...
almadari
Jag heter almadari och jag ...
Östen Westman
Jag heter och jag ...
Mikael Johansson
Jag heter Mikael Johansson och jag ...
Fantomenfan
Jag heter Jennypenny och jag jobbar heltid.
LisaMariane
Jag heter Robin & Lisa och vi har 3 barn.
Marie Bjernick
Jag heter Marie Bjernick och jag älskar fina små äldre kyrkor. Favorit e Frösö Kyrka, Stöde m fl Jag har hästuppfödning o träning som jobb...Åker gärna runt i Jämtland o Hälsingland o runt Sundsvall, Bor mitt i Skåne.
Arne Bernhardsson
Jag heter Arne Bernhardsson och jag är en 77 år gammal pensionär, ursprunligen från Blekinge. Jag är sekreterare i en förening som heter Samlarföreningen Kyrkvännerna
Anders Arman
Jag heter Anders Arman och jag jobbar som kyrkvaktmästare i Frustna församling i Gnesta. På fritiden fotograferar jag bl.a. kyrkor i Strängnäs stift.
sture b
Jag heter sture b och jag är pensionär