Välj kartsajt:

akejohans följeslagare:

Inger von Schmalensee
Jag heter Inger von Schmalensee och jag ..är fil.kand religion och historia . Mitt intresse är kyrkor ,som jag åker runt och tittar på.
Christian91
Jag heter Christian. Jag ser mig som en kyrk fotograf. Besök gärna Christians kyrksida Välkommen att ta en titt www.christianskyrksida.se Skriv gärna en kommentar. Hör av er om ni har några frågor. Jag lägger in nya kyrkor med jämna mellan rum.
Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla.
IngelamAndersson
Jag heter IngelaMAndersson och jag ...
Kent Olsson
Jag heter Kent Olsson och jag reser gärna Sverige runt med fru, hund och husbil. Gillar att campa på ställplatser, i det fria och på campingplatser. Det har blivit så, att finns det en kyrka i närheten, stannar vi gärna till och tar några bilder.
Hemulen
Jag heter Britt-Marie och jag har bott i Stockholmsområdet hela mitt liv. Är nu pensionär efter ett yrkesliv som bibliotekarie.
Lennart Sjöholm
Jag heter Lennart Sjöholm, jag är pensionär, har sysslat med personal & Säkerhetsfrågor och har manskörssång, (CANTORUMS MANSKÖR i GBG) som hobby och har ett sommartorp strax utanför ÅMÅL (Casa Di Rana, Gunrabol).
Jens-Mikael Larsson
Jag heter Jens-Mikael Larsson och jag samlar på vykort och andra bilder på kyrkor.
Susanna Bartsch
uber
almadari
Jag heter almadari och jag ...
Ingemar Isaksson
Jag heter Ingemar Isaksson och besöker gärna kyrkor.
Kalle Nordqvist
Jag heter Kalle Nordqvist och bor i Alfta
Nils Gräns
Jag heter Nils Gräns och jag är lärare i religion och filosofi på en gymnasieskola. Jag bor i Uppsala och har ett allmänt kulturintresse där kyrkoarkitektur är en viktig del. Jag är intresserad av kyrkans historiska roll i den sociala strukturen.
wanjaohlsson
Jag heter och jag ...Wanja Plato Ohlsson pensionär med många barndomsminnen från Kallmora och Skattungbyn de ligger mig varmt om hjärtat