Välj kartsajt:

lasse007 följer:

Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla!
Martina Lind
Jag äter mycket sushi och god mat och tipsar gärna om bra ställen. Jag ger en femma om något är riktigt bra. En femma för ett café ställer dock inte samma krav på maten som en femma för en restaurang. Jag väger också in prisvärdhet i betyget.
Tommy Jarnbrink
Jag heter TC och jag är fotograf, mest på fritiden, men även många bröllop och fester. Kör lyxig bröllopslimousine från sextiotalet. Tycker om god mat och god dricka därtill.
Per Åström
Jag heter Per och bor i Stockholm.
Johan Lange
Jag heter Johan Lange och jag arbetar främst med ledarskap. Utbildar, konsultar och coachar. Utvecklar ledarskapet i världen med LUCKc-konceptet. På cafe skriver jag langecom.com
Calle Peyron
Jag heter Calle Peyron och driver kunskapsnätverket MIND YOUR BRAND. Jag är även handledare och huvudlärare i strategisk varumärkesutveckling på IHM Business School och Berghs School of Communication. Cpeyron. http://twitter.com/CPeyron
Alcedo Atthis
Jag heter Alcedo Atthis och jag ...
Lysistrate
Jag jobbar med funktionsmedicin och kroppsmålning :)