Välj kartsajt:

marit tollviks följeslagare:

Ted Valentin
Jag heter Ted och det är jag som utvecklar de här olika kart-sajterna. Jag försöker göra dem så användarvänliga det går. Jag bli väldigt glad om du hjälper till att recensera olika ställen, för då blir sajterna bättre för alla!
Olof Antonsson
Det här är en kort beskrivning. Fikat mig från Luleå till Båstad. Grubblar ofta bakom Konditori Fågelsångens panoramafönster i Uppsala. Medfödd aversi mot latte-/frappe-/espressokulturen, inbyggd svaghet för inrökt kondismiljö. Arrak macht frei!
Carina T
Mamma till två barn (födda -05 och -08) och jag skriver de flesta recensioner ur familjeperspektiv så att säga. Jag älskar att tälta på campingar, bada och att gå i second hand-butiker.
Christer Felix
Hej! Jag heter Christer, har läst kulturgeografi och historia, tycker om att göra utflykter själv eller med vänner, äta & dricka gott. Älskar friluftsliv och trivs bäst i skogen och vid vattnet. Solar gärna och tar svalkande bad sommartid.
Anders Pettersson
Jag heter Anders och jag gillar glass!
decennier
Jag heter Emma och jag är väldigt intresserad av gamla saker, såsom vinylskivor, skrivmaskiner, klänningar, tidningar och diktböcker.
Susanna Bartsch